Top 10 beste gps trackers auto - Best geteste gps tracker auto van 2024

Welkom op Reizigerscommunity.nl, een website voor en door reizigers. Ben jij op zoek naar de beste gps tracker auto maar vind je het lastig om de keuze te maken? Dan zit je bij ons goed.

Iedereen die een GPS tracker auto wil aanschaffen, zal geraakt worden door de enorme selectie aan opties. Maar het kiezen van de juiste gps tracker auto kan een uitdaging zijn. Gelukkig hebben we alle inspanningen gedaan om je op weg te helpen bij het vinden van de perfecte gps tracker auto. We hebben een lijst samengesteld met de 10 beste gps tracker auto's op de markt. We zullen deze lijst met je doornemen zodat je makkelijk de beste producten kunt vinden die bij je passen.

Laatst bijgewerkt: 5 apr. 2024

Wij hebben vel verschillende gps trackers auto voor je vergeleken! Lees hieronder onze bevindingen in de top 10 beste gps tracker auto.

Laatst bijgewerkt: 5 apr. 2024

Bekijk hier de top 5 gps trackers auto die beste getest zijn

Wat is de juiste gps tracker auto? 

Lees bij ons welke gps tracker auto volgens ons het beste is om mee op reis te nemen en lees alles over deze gps tracker auto.

Alle gps trackers auto die je hieronder gaat bekijken zijn als de 10 best geteste gps trackers auto uit de vergelijking gekomen. We beginnen met de eerste 5 gps trackers auto die volgens ons de beste prijs- en kwaliteitsverhouding hebben.

1. Auto VolgSysteem GPS Tracker LIVE APP Vast Magneet Tot 1 Meter Nauwkeurig Power Accu.

De Long Bear Rich GPS Tracker is een uiterst betrouwbare en nauwkeurige manier om uw auto te volgen. Met deze GPS tracker bent u altijd op de hoogte van de locatie van uw voertuig. U kunt het volgsysteem eenvoudig instellen via de handige app (Android/Apple) of webapplicatie. De tracker werkt nauwkeurig tot op een afstand van 1 meter en de locatie is direct real-time te volgen via de bijbehorende Google Maps kaart. U kunt ook de gereden snelheid inzien en tot 3 maanden terugkijken in de historie. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een magneet vast te maken aan het voertuig. Met deze magneet kunt u de GPS tracker nog gemakkelijker installeren en verwijderen. De tracker is voorzien van een krachtige accu, zodat u geen stroomaansluiting nodig heeft. De Long Bear Rich GPS Tracker is uw betrouwbare partner voor het volgen van uw voertuig.

2. GPS Tracker Auto TK915 Magnetisch Waterdicht 10000mAh Batterij Realtime tracking Meerdere alarmmodi Gratis.

De GPS Tracker Auto TK915 is een geweldige keuze als je op zoek bent naar een krachtige navigatieoplossing. Met deze GPS tracker kun je je auto of andere voertuig in realtime volgen. Het apparaat heeft een ingebouwde magnetische batterij met een capaciteit van 10000 mAh, waardoor je een langere levensduur krijgt. Het is ook waterdicht en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd. Het product heeft ook een aantal alarmmodi waarmee u uw voertuig kunt beveiligen. U kunt kiezen uit een geofence-alarm, een overspeeding-alarm en een lage batterijalarm. U kunt ook meerdere alarmsignalen ontvangen, waaronder sms-notificaties, e-mailnotificaties en push-berichten naar uw apparaat. Voor het gebruik van de GPS Tracker Auto TK915 moet u eerst een lokale 2G GSM-netwerk-SIM-kaart in het apparaat kopen/installeren. Deze SIM-kaart is nodig om te communiceren met de tracker. Daarnaast is er ook een gratis app beschikbaar waarmee u alle functies van de GPS tracker kunt beheren. Deze app is beschikbaar voor Android en iOS-apparaten. U kunt de app ook gebruiken om de locatie.

3. Tracemaster Auto volgsysteem GPS Tracker Magneet Gratis App Krachtige accu.

Deze GPS-tracker is voorzien van een magneet die het eenvoudig maakt om de tracker te bevestigen aan een auto, een boot of een ander voertuig. Het heeft ook een krachtige accu van 1800mAh, die geschikt is voor langere periodes van gebruik. Het systeem maakt gebruik van de gratis Tracemaster app, waarmee u eenvoudig de locatie van het apparaat kunt volgen. U kunt ook verschillende alerts instellen, zodat u een waarschuwing krijgt als het apparaat beweegt of als het buiten het ingestelde bereik komt. Daarnaast biedt de app u een live weergave van de locatie, waardoor u altijd op de hoogte blijft van de beweging van uw voertuig. Het is bovendien mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd te volgen, waardoor u betrouwbare informatie krijgt over de bewegingen van meerdere voertuigen. De Tracemaster type 90 is een krachtige en betrouwbare GPS tracker die een veilige en gemakkelijke manier biedt om uw dierbare bezittingen te volgen. De Tracemaster type 90 is de meest verkochte GPS tracker van Tracemaster. Deze betrouwbare en nauwkeurige GPS tracker biedt de.

4. GPS tracker Zonder Abonnement Geschikt Alle Voertuigen Vrachtwagen Auto Motor Scooter Waterdicht Afluisterfunctie.

De GPS TRACKER is een uiterst betrouwbare en nauwkeurige tracker. Met de meegeleverde app is het gebruik eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast heeft de tracker een meeluister functie. Hiermee kunt u op ieder moment luisteren naar het gesprek. Ook kunt u 90 dagen terug in de geschiedenis van de tracker kijken. U kunt ook een bewegingsalarm instellen. Wanneer de tracker in beweging komt, ontvangt u direct een melding op uw telefoon met de tijd, datum, plaats en de snelheid waarmee de tracker rijdt. Bovendien is de GPS TRACKER spat waterdicht met een IP 65 waterbestendigheid. U kunt de tracker plaatsen bij uw voertuig, vaartuig, cockpit of iedere andere gewenste plek. Met de GPS TRACKER heeft u altijd de controle over uw voertuig, vaartuig of boot, waar u ook bent.

5. GPS tracker Lange batterij met simkaart voor 10 jaar Werkt in 150 landen! Volg systeem voor Auto Brommer Boot Fiets Ook.

"Met de GTS-LL01 GPS-tracker heb je een uiterst betrouwbare tracking oplossing voor elk voertuig. Of het nu een auto, brommer, boot of fiets is, met deze tracker kun je altijd de locatie en bewegingen monitoren. Deze tracker is geschikt voor gebruik in 150 landen, zodat je altijd de locatie kunt volgen waar je ook bent. Een ander belangrijk voordeel van de GTS-LL01 is de ingebouwde SIM-kaart met 10 jaar levensduur. Je hoeft je geen zorgen te maken over het om de paar jaar opnieuw activeren van de simkaart. De tracker gebruikt de meest moderne technologie om een hoge nauwkeurigheid te garanderen. Dankzij de geavanceerde technologie kun je ook meer informatie uit het apparaat halen zoals snelheid, trilling, temperatuur en andere. Met de GTS-LL01 zal je geen detail missen!".

gps trackers auto reviews - Nummers 6 t/m 10

Zit jouw perfecte gps tracker auto niet bij de eerste 5 gps trackers auto? Geen zorgen! We hebben nog 5 gps trackers auto om de top 10 compleet te maken. Hieronder zie je deze gps tracker auto reviews! 

Ook deze 5 gps trackers auto zijn goede gps trackers auto. Deze gps trackers auto zijn natuurlijk niet voor niets in onze top 10 terecht gekomen. Vergelijk de rest van de gps trackers auto en bekijk welke de beste voor jouw is. Uiteraard weer met een link naar de webshop met de beste prijs!

6. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond.

De Mini GPS Tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond biedt een uitgebreid systeem om spullen en dierbaren te volgen en zo de veiligheid te vergroten. Met deze kleine GPS-tracker kun je de locatie van je auto, scooter, motor, boot, kinderen of dieren op elk moment en vanaf elke locatie volgen. Door het gebruik van het systeem krijg je waarschuwingssignalen als het voertuig, kind of dier buiten de ingestelde geografische gebieden gaat. De GPS-tracker heeft ook een real-time tracking-functie en kan worden gecombineerd met een app voor mobiele telefoons. Daarnaast is de tracker waterdicht en heeft hij een ingebouwd lange levensduur batterij. Bovendien heeft deze mini GPS-tracker een lage stroomverbruik, waardoor hij ook geschikt is voor langere periodes. Daarnaast kan de tracker ook worden gebruikt voor het traceren van zwakke of kwetsbare dieren, zoals katten en honden.

7. Nuvance GPS Tracker met App voor Auto Fiets Koffer 1440 uur Batterijduur IP66 Waterdicht Track and Trace.

Met de Nuvance GPS Tracker heb je op ieder moment inzicht in de locatie van jouw auto, fiets, koffer of andere waardevolle spullen. Het stevige apparaat is waterdicht en heeft een IP66-certificaat. Dankzij de krachtige 5000mAh batterij kan je de GPS tracker tot wel 1440 uur gebruiken zonder dat je deze hoeft op te laden. Met het handige apparaat kun je gemakkelijk de locatie van al je waardevolle spullen traceren. De app maakt het mogelijk om zowel de realtime locatie als de historische locatie te bekijken. Het is ook mogelijk om meldingen te ontvangen wanneer de tracker buiten een vooraf ingestelde zone gaat. Zo ben je altijd op de hoogte als je waardevolle spullen of familie zich bevinden op een locatie die je niet goedkeurt.

8. Loca 2 GPS Tracker Zónder Abonnement 3 jaar batterijduur Waterdicht (IP67) GPS tracker voor Auto, scooter, camper,.

Loca 2 GPS Tracker Zonder Abonnement is een innovatieve GPS-oplossing voor je auto, scooter, camper, fiets, boot of koffer. Dankzij deze tracker kun je je voertuig altijd in de gaten houden en word je op de hoogte gehouden over de locatie, richting, snelheid en meer informatie. Deze GPS-tracker heeft een 3 jaar batterijduur en is waterdicht (IP67). Daarnaast heeft de tracker een robuuste behuizing gemaakt van hoogwaardig kunststof die bestand is tegen stoten, schokken, vuil en water. Ook heeft deze tracker een eenvoudige installatie die je binnen enkele minuten kunt voltooien. Je kunt deze tracker gemakkelijk verbinden met een Android- en iOS-app voor tracking. De Loca 2 GPS Tracker Zonder Abonnement biedt een real-time tracking-oplossing voor je auto, scooter, camper, fiets, boot of koffer. Met deze innovatieve GPS-oplossing kun je je voertuig altijd in de gaten houden en beschik je over een gedetailleerd overzicht van de locatie, richting, snelheid en meer informatie. Deze tracker heeft een 3 jaar batterijduur, een robuuste behuizing en een eenvoudige installatie. Deze GPS-tracker is waterdicht, stofd.

9. Trackitt GPS Tracker met Magneet | Waterdicht | 90 Dagen Accu | Gratis APP Simkaart Data | Geschikt voor Auto Container.

De Trackitt GPS Tracker is een krachtig en betrouwbaar GPS Tracking systeem, ontworpen om uw waardevolle bezittingen te beschermen. Deze waardevolle GPS tracker is waterdicht, heeft een magneet onderzijde en is voorzien van een accu met een capaciteit van 90 dagen. U kunt deze gebruiken om uw auto, vrachtwagen, containers of ander transportmiddel te volgen. De Trackitt GPS Tracker is eenvoudig te installeren en te gebruiken. U hoeft alleen maar de gratis app te downloaden in de App Store of Google Play en deze te verbinden met de simkaart. Met deze app kunt u de locatie van de tracker vanuit uw luie stoel volgen. Het is ook mogelijk om te zien waar uw auto of vrachtwagen is opgeslagen, zodat u deze altijd kan vinden. U kunt ook een alarm instellen wanneer de tracker geactiveerd wordt, of wanneer deze buiten een bepaalde locatie gaat. U kunt ook een melding krijgen als de accu bijna leeg is.

10. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart Met Beltegoed App- Super Nauwkeurig GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets.

Deze mini GPS Tracker is binnen enkele seconden op te starten met de gratis simkaart die inbegrepen is. Met de app die hierbij geleverd wordt, is de locatie nauwkeurig te traceren. Ook kun je de meegeleverde beltegoed gebruiken om de tracker te activeren. De app heeft veel verschillende functies waarmee je de tracker ook kunt instellen. Zo kun je de tracker instellen voor het volgen van je kind, huisdier of familieleden, maar ook om te gebruiken als beveiliging tegen diefstal van bijvoorbeeld je auto. De mini GPS Tracker van SEZGoods is zeer klein, licht en draagbaar. Ook is de tracker waterdicht en stofdicht. De batterij gaat lang mee en heeft een lange stand-by tijd. De tracker is eenvoudig te bedienen, waardoor het gebruik ervan erg gemakkelijk is. Met deze tracker kun je altijd gemakkelijk en betrouwbaar de locatie van je kind, huisdier of familielid traceren en kan je je geruststellen dat ze veilig zijn.

Onze gps trackers auto reviews - Maak je eigen vergelijking

Als community vinden wij het belangrijk om elkaar te helpen. Wij hebben dan ook ons best gedaan om voor onze klanten veel verschillende gps trackers auto te vergelijken en te beoordelen.

Hierbij hebben wij gekeken naar eigenschappen zoals de kwaliteit, het merk, de plus- en minpunten en de prijs- en kwaliteitsverhouding. Dit allemaal om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Ook hebben wij bij het kiezen van een gps tracker auto geluisterd naar andere reizigers uit de reiscommunity. Wat waren bijvoorbeeld de beoordelingen van andere consumenten van deze 10 gps trackers auto?

Wij hopen dat onze top 10 jou helpt bij het maken van de juiste keuze voor jezelf en je de perfecte gps tracker auto voor jezelf vindt.

Conclusie over de top 10 gps trackers auto

Met de top 10 lijsten van de beste gps tracker auto's geven we je alvast een handje in de juiste richting. Als je besluit om een gps tracker auto aan te schaffen, kijk dan goed wat het beste bij jouw behoeften past. Kijk naar de kwaliteit, het merk, het gebruikersgemak en de prijs van het product. Ook is het verstandig om ervaringen van anderen te lezen in verschillende reviews. Al met al weten jij en ik dat je met een goede vergelijking een uitstekend product kunt kiezen. In onze top 10 lijsten hebben we geprobeerd rekening te houden met verschillende budgetten. Zo hebben we producten met verschillende prijzen opgenomen om iedereen in staat te stellen om een geschikte gps tracker auto uit te kiezen. Wij hopen dat je met behulp van onze reviews en vergelijkingslijsten een ideale gps tracker auto kunt kopen. Zorg ervoor dat je goed en grondig vergelijkt, zodat je de beste gps tracker auto kunt kiezen die bij jouw behoeften past.

Interessante producten: 

 

Veelgestelde vragen over gps trackers auto

Er zijn verschillende experts verbonden aan deze site, die allemaal op basis van hun expertise en ervaringen een  gps tracker auto onderzoeken en testen. De resultaten leiden tot deze reviews.  Elk(e) gps tracker auto is nauwkeurig onderzocht en getest, daar kun je gerust over zijn.

Wij verkopen zelf geen gps trackers auto. Naast de product onderzoeken, hebben wij echter ook gelijk de beste aanbieder voor jou geselecteerd. Klik op de “Beste prijs” knop en je wordt automatisch naar de beste aanbieder gebracht, waar je je aankoop kan voltooien.

Nee. Reizigerscommunity.nl is geen webshop. Wij testen en beoordelen de producten alleen. Wel zetten we bij elke gps tracker auto welke webshop volgens ons de beste prijs heeft en sturen je via de knop ‘Beste Prijs’ naar de desbetreffende webshop.

Op basis van de testen die wij gedaan hebben, zijn wij tot de volgende top 3 beste gps trackers auto gekomen:

 

Dit blijft echter onze persoonlijke mening. Bij deze gps tracker auto vergelijking blijft het daarom belangrijk dat je zelf goed kijkt naar de verschillen tussen gps trackers auto en een afweging maakt in dingen die voor jou persoonlijk belangrijk zijn. 

 

Disclaimer:

Reizigerscommunity heeft bovenstaande gps tracker auto reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de productverzending of het product zelf. Wij krijgen een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Wij krijgen echter niet betaald om producten juist hoger of lager te laten ranken. Dit blijft onze persoonlijke menining n.a.v. de gps tracker auto test!

Picture of Tienne
Tienne

Hoi allemaal! Ik ben Tienne, ik ben een freelanceschrijver en houd heel veel van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Vooral avontuur en nieuwe culturen trekken mij heel erg aan. Ik heb in mijn studententijd ook veel tripjes naar verschillende plekken gemaakt. Met de ervaringen en herinneringen hoop ik nu ook jou op weg te kunnen helpen met jou avontuur.

  1. outdooruitrusting
  2. gps tracker auto

Inhoudsopgave