JBL Tas.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van JBL Tas., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties JBL Tas.

Merk

JBL

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Materiaal

Inhoud

Kleur

Bouwkwaliteit

Laptopvak

Omschrijving van JBL Tas.

Deze JBL Tas is een handige en stijlvolle manier om je JBL producten overal mee naartoe te nemen. Je krijgt deze tas gratis bij aankoop van een JBL product. De tas is gemaakt van hoogwaardig stevig polyester. Hij is ook licht van gewicht en heeft een stevige rits waardoor je kunt zorgen dat je spullen veilig en stevig in de tas opgeborgen zitten. Binnenin de tas zijn verschillende vakken om je JBL speakers, headsets, oordopjes en andere spullen op te bergen. De tas is voorzien van een comfortabele handgreep waardoor je de tas gemakkelijk mee kunt nemen. De tas is ook waterbestendig zodat je je spullen droog en veilig kunt meenemen. Deze JBL Tas is een perfecte manier om je JBL producten overal mee naartoe te nemen. Wees er snel bij want op is op!

Pluspunten
Minpunten
Veelgestelde vragen over JBL Tas.

JBL Tas. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte
  • Breedte
  • Diepte
  • Inhoud:

JBL Tas. is gemaakt van het materiaal en de kleur is .

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. JBL Tas. heeft als bouwkwaliteit: .

JBL Tas. heeft een laptopvak: .

Je kunt JBL Tas. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken