1. producten
  2. American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy.

American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy.

Merk

American Tourister

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte: 46 cm

Diepte: 25,5 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

57,5 l

Kleur

Blauw, Paars

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy.

De American Tourister Bon Air Spinner is een robuuste koffer die je kan gebruiken voor korte of langere reizen. Deze koffer heeft een modern design met een mooie Midnight Navy kleur. Het lichtgewicht materiaal, polypropyleen, is stevig en duurzaam. Deze koffer heeft een inhoud van 57,5 liter en is gemaakt voor een week vakantie. Doordat de koffer als handbagage mee mag in het vliegtuig, bespaar je tijd bij de incheckbalie. De American Tourister Bon Air Spinner heeft verschillende nuttige functies. Dankzij de inpakriemen en de interne verdeler zijn je spullen goed beschermd. Daarnaast heeft de koffer een TSA-cijferslot wat je de controle geeft over wie bij je koffer kan. De 360° roterende wielen geven je een groot manoeuvreer gemak en je koffer draait in elke richting mee. Kortom, de American Tourister Bon Air Spinner is de perfecte reisgenoot voor al je avonturen.

Pluspunten
  • Deze koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. Dit koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor het extra stevig is. Je bergt je bagage overzichtelijk op dankzij de interne ritsvakken. Je bagage wordt overzichtelijk opgeborgen dankzij de interne ritsvakken. De koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor hij bij een inspectie door de douane wordt geopend zonder het slot te forceren. De koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor hij bij een inspectie van de douane geopend kan worden zonder het slot te forceren.

Minpunten
  • Een koffer van polypropyleen is over het algemeen zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy.

American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 66 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 25,5 cm
  • Inhoud: 57,5 l

American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Blauw, Paars.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy. heeft als bouwkwaliteit: Middenklasse.

American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt American Tourister Bon Air Spinner 66cm Midnight Navy. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken