HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas.

Merk

HP

Afmetingen

Hoogte: 29 cm

Breedte: 39 cm

Diepte: 6,5 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Laptopvak

Ja

Omschrijving van HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas.

Met de HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas neem je jouw laptop veilig mee naar werk. Hij is gemaakt van gerecycled materiaal waardoor hij duurzamer is dan andere laptoptassen. Je laptop is goed beschermd in het gewatteerde laptopvak. Dit voorkomt krassen en deuken. Verder heeft de tas een ruim voorvak voor bijvoorbeeld pennen, randapparatuur en visitekaartjes. Met het RFID vak bescherm je jouw pasjes tegen scanners. Je kunt je tracking apparaat kwijt in het bluetooth trackervak, waardoor jij de tas gemakkelijk terugvindt. De band aan de achterzijde van de tas is handig om de tas aan je koffer of trolley te bevestigen. Let op: kijk goed naar de afmetingen van je laptop, inclusief het randje rondom het scherm. Zo weet je zeker dat de laptop past.

Pluspunten
 • De tas is gemaakt van gerecyclede materialen, wat hem duurzaam maakt

  .

  --> De tas is gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor hij duurzaam is. Het RFID vak beschermt jouw pasjes tegen scanners

  .

  --> Het RFID-vak beschermt je pasjes tegen scanners. Bevestig de tas gemakkelijk op een koffer of trolley met de band aan de achterzijde van de tas

  .

  --> Bevestig de tas eenvoudig op een koffer of trolley met de band aan de achterkant van de tas.

Minpunten
 • Niet elke 15,6 inch laptop past werkelijk in deze tas, daarom raden wij aan om de binnenmaten van het laptopvak te vergelijken met de buitenmaten van jouw laptop.

Veelgestelde vragen over HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas.

HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte 29 cm
 • Breedte 39 cm
 • Diepte 6,5 cm
 • Inhoud:

HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Zwart.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas. heeft als bouwkwaliteit: .

HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas. heeft een laptopvak: Ja.

Je kunt HP Renew Business 15,6-inch Laptoptas. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken