1. producten
  2. American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow.

Merk

American Tourister

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

32 l

Kleur

Geel

Bouwkwaliteit

Topklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow.

De American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm is een echte eyecatcher. Hij is verkrijgbaar in een opvallend goudgele kleur, waardoor je hem makkelijk uit het oog verliest. Bovendien heeft de koffer een modern reliëf aan de buitenkant. Hierdoor heeft deze koffer een stijlvolle uitstraling. Het interieur van de koffer is ook zeer stevig en duurzaam. De koffer is voorzien van een schuimlaag die ervoor zorgt dat je bagage extra goed beschermd is. Daarnaast heeft de koffer een dubbele rits, zodat je je bagage gemakkelijk kunt openen en sluiten. Bovendien is hij voorzien van een TSA slot, zodat je je bagage extra veilig kan afsluiten. Kortom, de American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm is een uitstekende keuze als je een stijlvolle, uitbreidbare koffer met veel ruimte zoekt. Deze koffer is duurzaam, stevig en gemaakt om veel mee te nemen. De American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm is een hardschalige, uitbreidbare handbagage koffer die er uitziet als een echte eyecatcher. De koffer heeft een modern reliëf aan de buitenkant en e.

Pluspunten
  • Een hardschalige koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer.De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is.De koffer is uit te breiden indien je meer ruimte nodig hebt.

Minpunten
  • Een koffer van polypropyleen is over het algemeen zwaarder dan een koffer van ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 20 cm
  • Inhoud: 32 l

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Geel.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow. heeft als bouwkwaliteit: Topklasse.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt American Tourister Soundbox Expandable Spinner 55cm Golden Yellow. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken