1. producten
  2. Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black.

Merk

Samsonite

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte: 44 cm

Diepte: 28 cm

Materiaal

Textiel

Inhoud

67,5 l

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black.

De Samsonite Base Boost is een extreem stevige en duurzame koffer, met een stevige schaal en frame die is gemaakt van polypropyleen met een gegalvaniseerde afwerking die je koffer beschermt tegen krassen en andere schade. Het robuuste exterieur en het kenmerkende logo maken de koffer een stijlvolle accessoire voor elke reiziger. De koffer is uitgerust met een TSA-slot, waarmee je je bagage op een veilige en geautoriseerde manier kan afsluiten. Daarnaast is de koffer voorzien van een uitschuifbare trekstang die je de mogelijkheid biedt om jouw koffer met gemak te vervoeren. De koffer is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder de zwarte variant.

Pluspunten
  • De koffer heeft 4 wielen en is dus ook gemakkelijk te duwen. Het TSA-cijferslot kan bij inspectie in de VS door de douane geopend worden zonder het slot te forceren. Dankzij de interne verdeler berg je je spullen op een georganiseerde manier op.

Minpunten
  • Een zachte koffer beschermt je spullen minder goed dan een harde koffer.

Veelgestelde vragen over Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 66 cm
  • Breedte 44 cm
  • Diepte 28 cm
  • Inhoud: 67,5 l

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black. is gemaakt van het materiaal Textiel en de kleur is Zwart.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black. heeft als bouwkwaliteit: Basisklasse.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite Base Boost Expandable Spinner 66cm Black. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken