1. producten
  2. Thule Paramount 15" Black 27L.

Thule Paramount 15" Black 27L.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van Thule Paramount 15" Black 27L., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties Thule Paramount 15" Black 27L.

Merk

Thule

Afmetingen

Hoogte: 50 cm

Breedte: 33 cm

Diepte: 7 cm

Materiaal

Textiel

Inhoud

27 l

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Laptopvak

Ja

Omschrijving van Thule Paramount 15" Black 27L.

Met de Thule Paramount 15 inch 27L rugzak organiseer je al je spullen op een handige manier. Dankzij het stevige nylon materiaal blijven al je waardevolle items goed beschermd. De U-vormige rits aan de voorkant maak je volledig open voor een overzicht van je spullen. Van je 15 inch laptop tot je 10 inch tablet, je A4 documenten en zelfs je telefoon en snacks. Alles krijgt zijn eigen plekje. Aan de zijkant van de tas kun je ook de rits volledig openmaken. Hier kun je gemakkelijk je kabels, pennen en sleutels opbergen. Ook heb je geheime vakken in de schouderbanden en op het rugpand. Hier kun je je pasjes en paspoort veilig opbergen. Let op: het formaat van je laptop is het formaat van je scherm, niet van de hele laptop. Is de rand rondom je scherm breed, dan is het aan te raden om voor de zekerheid een laptopvak te kiezen in een maatje groter. Zo weet je zeker dat je laptop erin past. Met de Thule Paramount 15 inch 27L rugzak ben je dus altijd goed voorbereid! Met de Thule Paramount 15 inch 27L rugzak heb je al je spullen goed georganiseerd en snel bij de hand. Het sterke 420D nylon materiaal is waterdicht en biedt.

Pluspunten
  • Het mesh-materiaal zorgt voor de benodigde verkoeling op je rug. De rugzak heeft meerdere kleine opbergvakken voor je telefoon, pen en andere accessoires. Dankzij de U-vormige ritssluiting kun je de tas helemaal open ritsen en gemakkelijk toegang krijgen tot je spullen.

Minpunten
  • Doordat de rugzak bestaat uit meerdere vakken is er niet genoeg ruimte om een grote stapel schoolboeken te kunnen dragen.

Veelgestelde vragen over Thule Paramount 15" Black 27L.

Thule Paramount 15" Black 27L. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 50 cm
  • Breedte 33 cm
  • Diepte 7 cm
  • Inhoud: 27 l

Thule Paramount 15" Black 27L. is gemaakt van het materiaal Textiel en de kleur is Zwart.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. Thule Paramount 15" Black 27L. heeft als bouwkwaliteit: .

Thule Paramount 15" Black 27L. heeft een laptopvak: Ja.

Je kunt Thule Paramount 15" Black 27L. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken