1. producten
  2. Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red.

Merk

Samsonite

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

34 l

Kleur

Rood

Bouwkwaliteit

Topklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red.

De Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red heeft een prachtige rode kleur die je bagage een unieke touch geeft. Het exterieur is gemaakt van een sterk polypropyleen materiaal, dat bestand is tegen krassen en stoten. De koffer heeft een inhoud van 34 liter en is uitgerust met vier dubbele wielen. Hiermee manoeuvreer je je koffer eenvoudig door het vliegveld. Ook is de koffer voorzien van een TSA-cijferslot. Met de interne verdeler en inpakriemen hou je je bagage netjes georganiseerd. Bovendien heeft de koffer een speciale dichting tegen vocht. Zo weet je zeker dat je koffer je spullen veilig en droog bewaart en je met een gerust hart op reis kunt gaan.

Pluspunten
  • Je neemt de koffer mee als handbagage in het vliegtuig. De TSA slot kan bij inspectie in de VS door de douane worden geopend zonder deze te forceren. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. Je neemt de koffer mee als handbagage in het vliegtuig. De TSA sluiting kan bij inspectie in de VS door de douane worden geopend zonder te forceren. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is.

Minpunten
  • Over het algemeen is een koffer gemaakt van polypropyleen zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 20 cm
  • Inhoud: 34 l

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Rood.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red. heeft als bouwkwaliteit: Topklasse.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 55cm Crimson Red. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link