1. producten
  2. Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black.

Merk

Samsonite

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

34 l

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black.

De Samsonite S'Cure Spinner 55 cm is de perfecte koffer voor een weekendtrip. Met zijn 34 liter aan bagageruimte kun je al je spullen meenemen. Dankzij de 360° roterende wielen is de koffer zeer wendbaar. Ook ligt de koffer stevig op de grond door het polypropyleen materiaal waarvan de koffer gemaakt is. Dit materiaal is bestand tegen krassen en stoten. Daarnaast is de koffer voorzien van een TSA-cijferslot. Dit slot is speciaal gemaakt voor internationale reizen, zo blijft je bagage veilig opgeborgen. Bovendien voorkomt de speciale dichting dat er vocht de koffer binnensijpelt. Met de Samsonite S'Cure Spinner 55 cm kun je zorgeloos genieten van je weekendtrip.

Pluspunten
  • Een hardschalige koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer. Une valise à coque dure protège mieux votre bagage contre la pluie et les chocs qu'une valise souple. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. La valise est faite en polypropylène ce qui la rend plus robuste. De koffer heeft interne ritsvakken om je bagage overzichtelijk op te bergen. La valise a des compartiments zippés intérieurs pour ranger votre bagage de manière ordonnée.

Minpunten
  • Een koffer van polypropyleen is over het algemeen zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 20 cm
  • Inhoud: 34 l

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Zwart.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black. heeft als bouwkwaliteit: Middenklasse.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 55cm Black. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken