Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78+66 cm Black Kofferset.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78+66 cm Black Kofferset., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78+66 cm Black Kofferset.

Merk

Samsonite

Afmetingen

Hoogte: 66 cm

Breedte: 44 cm

Diepte: 28 cm

Materiaal

Textiel

Inhoud

67,5 l

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78+66 cm Black Kofferset.

De Samsonite Base Boost Expandable Spinner Kofferset is ideaal voor een lange reis. De set bestaat uit twee zachte koffers, een medium koffer met een inhoud van 68 liter en een extra grote reiskoffer met een inhoud van 105 liter. Ze zijn uitgerust met vier robuuste wielen, waardoor je gemakkelijk je bagage voor je uit duwt. Verder beschikken de koffers over een TSA-cijferslot. Zo ben je verzekerd van een veilige sluiting en kan de douane in de Verenigde Staten het slot gemakkelijk openen bij een controle. Maar dat is nog niet alles, want de koffers zijn ook nog eens uitbreidbaar. Je vergroot ze gemakkelijk, zodat je 74 en 112 liter bagage meeneemt. Hiermee zit je nooit meer zonder ruimte tijdens je reis. De koffers zijn verkrijgbaar in de kleur zwart en hebben een stijlvol design. Perfect om je hele gezin mee te nemen op een lange vakantie.

Pluspunten
 • Deze kofferset bestaat uit een medium en een grote ruimbagage koffer, zodat je genoeg hebt voor je gezinsvakantie

  .

  Omdat de koffers zijn gemaakt van zacht materiaal, passen ze gemakkelijk tussen andere bagage in de achterbak van je auto

  .

  De koffers hebben 4 wielen en je kunt ze gemakkelijk rechtop voor je uit duwen.

Minpunten
 • Een zachtschalige koffer beschermt je bagage minder goed tegen regen en stoten dan een harde koffer.

Veelgestelde vragen over Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78+66 cm Black Kofferset.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78+66 cm Black Kofferset. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte 66 cm
 • Breedte 44 cm
 • Diepte 28 cm
 • Inhoud: 67,5 l

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78+66 cm Black Kofferset. is gemaakt van het materiaal Textiel en de kleur is Zwart.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78+66 cm Black Kofferset. heeft als bouwkwaliteit: Basisklasse.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78+66 cm Black Kofferset. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78+66 cm Black Kofferset. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken