Samsonite S'cure Spinner 69cm Black + 55cm Black kofferset.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van Samsonite S'cure Spinner 69cm Black + 55cm Black kofferset., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties Samsonite S'cure Spinner 69cm Black + 55cm Black kofferset.

Merk

Samsonite

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

34 l

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'cure Spinner 69cm Black + 55cm Black kofferset.

De Samsonite S'Cure Spinner is de perfecte keuze voor mensen die op reis gaan. De koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen en heeft een uitstekende bescherming tegen stoten en krassen. Met de twee koffers in de set is de Samsonite S'Cure Spinner de ideale oplossing voor kortere vakanties en langere reizen. De 69 cm biedt genoeg ruimte voor 2-3 weken vakantie en de 55 cm is ideaal als handbagage. De 360° roterende wielen maken het voor jou gemakkelijk om beide koffers mee te nemen. Bovendien is de Samsonite S'Cure Spinner voorzien van een TSA-cijferslot en een speciale dichting tegen vocht. Met de interne verdeler en inpakriemen blijven je spullen georganiseerd op zijn plek. Kortom, met deze kofferset reis je stijlvol en beschermd.

Pluspunten
 • De koffers zijn gemaakt van polypropyleen waardoor ze extra stevig zijn

  .

  De koffers hebben een TSA-cijferslot waardoor ze bij een inspectie in de VS door de douane geopend kunnen worden zonder het slot te forceren

  .

  De koffers hebben 4 wielen en zijn daarom ook rechtop makkelijk voor je uit te duwen.

Minpunten
 • Een koffer van polypropyleen is over het algemeen zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'cure Spinner 69cm Black + 55cm Black kofferset.

Samsonite S'cure Spinner 69cm Black + 55cm Black kofferset. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte 55 cm
 • Breedte 40 cm
 • Diepte 20 cm
 • Inhoud: 34 l

Samsonite S'cure Spinner 69cm Black + 55cm Black kofferset. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Zwart.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. Samsonite S'cure Spinner 69cm Black + 55cm Black kofferset. heeft als bouwkwaliteit: Middenklasse.

Samsonite S'cure Spinner 69cm Black + 55cm Black kofferset. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite S'cure Spinner 69cm Black + 55cm Black kofferset. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken