1. producten
  2. American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black.

Merk

American Tourister

Afmetingen

Hoogte: 67 cm

Breedte: 46,5 cm

Diepte: 29 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

71,5 l

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Topklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black.

De American Tourister Soundbox is een zeer handige koffer voor al je bagage. Hij heeft een ruim interieur dat je gemakkelijk uitbreidt, waardoor je meer spullen mee kunt nemen. Daarnaast is hij gemaakt van een stevig polypropyleen materiaal, waardoor hij bestand is tegen een stootje. Met de 4 dubbele wielen staat de koffer stevig en rol je hem gemakkelijk voort. Daarnaast is de koffer uitgerust met een TSA slot waardoor je je bagage veilig afsluit. Met het opvallende, speelse reliëf aan de buitenkant van de koffer, zal je hem nooit uit het oog verliezen. Met de American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black ben je verzekerd van een comfortabele reis.

Pluspunten
  • Een hardschalige koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. De koffer is te vergroten als je meer ruimte nodig hebt.

Minpunten
  • Een koffer van polypropyleen is over het algemeen zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 67 cm
  • Breedte 46,5 cm
  • Diepte 29 cm
  • Inhoud: 71,5 l

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Zwart.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black. heeft als bouwkwaliteit: Topklasse.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt American Tourister Soundbox Expandable Spinner 67cm Bass Black. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken