1. producten
  2. Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black.

Merk

Samsonite

Afmetingen

Hoogte: 78 cm

Breedte: 48 cm

Diepte: 31 cm

Materiaal

Textiel

Inhoud

112,5 l

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Basisklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black.

De Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78 cm zorgt ervoor dat je bagage veilig en netjes vervoerd wordt. De koffer is gemaakt van duurzaam polypropyleen en heeft een slijtvast textieloppervlak dat schokken en stoten absorbeert. Daarnaast beschikt de koffer over een uitbreidbaar volume en is hij voorzien van 4 geavanceerde wielen. Het design is modern en het gewicht is laag. De koffer heeft een handig uittreksysteem waarmee je hem gemakkelijk kunt verlengen. Hierdoor neem je nog meer spullen mee, waardoor de koffer perfect geschikt is voor lange reizen. Het handvat is verstelbaar zodat je de koffer precies op de juiste hoogte kunt instellen. Bovendien heeft het uittreksysteem een intelligente vergrendeling waarmee je het uitgebreide volume makkelijk vastzet. Daarnaast is de koffer voorzien van een stevige afsluiting met een TSA-cijferslot. Zo weet je zeker dat je bagage veilig is.

Pluspunten
  • Door het gemaakte zachte materiaal past de koffer gemakkelijk tussen andere bagage in de achterbak van je auto. De koffer heeft 4 wielen en kan zo rechtop voor je uit worden geduwd. Dankzij de extra rits vergroot je de bagageruimte van de koffer.

Minpunten
  • Een zachtschalige koffer beschermt je bagage minder goed tegen regen en stoten dan een hardschalige koffer.

Veelgestelde vragen over Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 78 cm
  • Breedte 48 cm
  • Diepte 31 cm
  • Inhoud: 112,5 l

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black. is gemaakt van het materiaal Textiel en de kleur is Zwart.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black. heeft als bouwkwaliteit: Basisklasse.

Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite Base Boost Expandable Spinner 78cm Black. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken