1. producten
  2. Thule Chasm 15'' Black 26L.

Thule Chasm 15'' Black 26L.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van Thule Chasm 15'' Black 26L., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties Thule Chasm 15'' Black 26L.

Merk

Thule

Afmetingen

Hoogte: 52 cm

Breedte: 34 cm

Diepte: 8 cm

Materiaal

Textiel

Inhoud

26 l

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Laptopvak

Ja

Omschrijving van Thule Chasm 15'' Black 26L.

De Thule Chasm 15'' 26L is de perfecte rugzak voor al je dagelijkse avonturen. Deze stevige rugzak is gemaakt van waterdichte materialen en beschermt je 15 inch laptop tegen regen en vuil. De verstelbare borst- en heupbanden zorgen ervoor dat je bloedsomloop niet wordt belemmerd en het ventilerende rugpand voorkomt dat je transpireert. In het ruime hoofdvak kun je verschillende items kwijt en via de speciale zijopening kun je je laptop veilig uit de tas pakken. Ook buiten het hoofdvak heb je voldoende opbergruimte voor al je spullen. Je telefoon, portemonnee en opladers kun je netjes opbergen in het afgesloten bovenvak. Kortom, de Thule Chasm 15'' 26L is de ideale rugzak die je comfortabel en stijlvol op pad begeleidt.

Pluspunten
  • De rugzak heeft meerdere kleine vakjes voor je telefoon, pen en andere accessoires. Je laptop kun je veilig meenemen in het gewatteerde 15 inch laptopvak. De ventilatiekanalen zorgen ervoor dat je rug goed gekoeld blijft.

Minpunten
  • De rugzak heeft geen borstriem voor extra stabiliteit en comfort.

Veelgestelde vragen over Thule Chasm 15'' Black 26L.

Thule Chasm 15'' Black 26L. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 52 cm
  • Breedte 34 cm
  • Diepte 8 cm
  • Inhoud: 26 l

Thule Chasm 15'' Black 26L. is gemaakt van het materiaal Textiel en de kleur is Zwart.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. Thule Chasm 15'' Black 26L. heeft als bouwkwaliteit: .

Thule Chasm 15'' Black 26L. heeft een laptopvak: Ja.

Je kunt Thule Chasm 15'' Black 26L. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken