1. producten
  2. Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.

Merk

Samsonite

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

34 l

Kleur

Meerkleurig

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.

De Samsonite S'Cure Spinner 55 cm is een koffer met een eigentijds design. Het heldere blauwe kleuraccent geeft de koffer een frisse en moderne uitstraling. Bovendien heeft de koffer een stevige constructie. Door de brede en comfortabele draaggreep aan de bovenkant voelt de koffer licht aan, zelfs als hij vol zit. Daarnaast is de koffer voorzien van een uitbreidbaar volume. Zo kun je meer bagage meenemen als je langer weg bent. De koffer is ook voorzien van een gewatteerde rugzijde. Hierdoor kun je de koffer comfortabel dragen, zelfs als hij vol zit. Kortom, de Samsonite S'Cure Spinner 55 cm is een ideale koffer voor een ontspannen reis.

Pluspunten
  • Je neemt de koffer mee als handbagage in het vliegtuig. De TSA slot kan bij inspectie in de VS door de douane worden geopend zonder deze te forceren. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. Je neemt de koffer mee als handbagage in het vliegtuig. TSA slot kan bij inspectie in de VS door de douane geopend worden zonder deze te forceren. De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is.

Minpunten
  • De interne verdeler is niet te verwijderen.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 20 cm
  • Inhoud: 34 l

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Meerkleurig.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue. heeft als bouwkwaliteit: Middenklasse.

Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 55cm Dark Blue. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken