1. producten
  2. Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset.

Merk

Samsonite

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 52 cm

Diepte: 31 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

102 l

Kleur

Zwart

Bouwkwaliteit

Topklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset.

Met de Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset heb je twee koffers waar je lang mee vooruit kunt. De koffers hebben een ruimte van 102 liter per stuk, zodat je al je spullen gemakkelijk kunt meenemen op de vakantie. De koffers zijn gemaakt van polypropyleen, een materiaal dat stevig en bestand is tegen krassen en stoten. De wielen draaien 360°, zodat je de koffers gemakkelijk in elke richting kunt manoeuvreren. Verder hebben de koffers een handig TSA-cijferslot, zodat je bagage veilig is en de douane bij een inspectie je slot niet open breekt. Door de interne verdelers en inpakriemen kun je je spullen georganiseerd opbergen en voorkom je dat er vocht de koffer binnensijpelt. De Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset is dus een ideaal setje voor een lange reis.

Pluspunten
  • De koffers zijn gemaakt van polypropyleen waardoor ze extra stevig zijn. De koffers hebben een TSA-cijferslot waardoor bij een inspectie in de VS door de douane wordt geopend zonder het slot te forceren. De koffer heeft 4 wielen en is dus ook rechtop voor je uit te duwen. De koffers zijn gemaakt van polypropyleen waardoor ze extra stevig zijn. De koffers hebben een TSA-cijferslot waardoor bij een inspectie in de VS door de douane geopend kan worden zonder het slot te forceren. De koffer heeft 4 wielen waardoor hij rechtop voor je uit kan worden geduwd.

Minpunten
  • Een koffer van polypropyleen is over het algemeen zwaarder dan een koffer gemaakt van ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 52 cm
  • Diepte 31 cm
  • Inhoud: 102 l

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Zwart.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset. heeft als bouwkwaliteit: Topklasse.

Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt Samsonite S'Cure Spinner 75cm Black Duo Kofferset. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken