1. producten
  2. American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue.

American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue.

Merk

American Tourister

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 40 cm

Diepte: 20 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

31,5 l

Kleur

Blauw

Bouwkwaliteit

Middenklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue.

De American Tourister Bon Air Spinner 55cm heeft een uitstekende stijl en is verkrijgbaar in Seaport Blue. De buitenkant is gemaakt van sterk polypropyleen. Het afneembare adreslabel maakt het eenvoudig om je koffer te identificeren. De koffer heeft een stevige handgreep waarmee je de koffer gemakkelijk op kunt tillen. De binnenkant van de koffer is even stijlvol als de buitenkant en heeft een inpakriem en een verdeler. Hiermee kun je je spullen goed organiseren. Ook heeft de koffer een TSA-cijferslot. Dit cijferslot voorkomt dat anderen toegang krijgen tot je waardevolle spullen. Daarnaast heeft de koffer 360° roterende wielen waardoor je de koffer gemakkelijk kunt verplaatsen. De American Tourister Bon Air Spinner 55cm is ideaal voor een weekendje weg en kan meegenomen worden als handbagage in het vliegtuig. Met deze koffer kun je stijlvol en veilig reizen.

Pluspunten
  • Dankzij het kleine formaat mag de koffer bij de meeste maatschappijen als handbagage in het vliegtuig meegenomen worden. Je bergt je bagage op overzichtelijk op dankzij de interne ritsvakken. De koffer heeft een TSA-cijferslot waardoor hij bij een inspectie door douane geopend kan worden zonder het slot te forceren.

Minpunten
  • Over het algemeen is een koffer van polypropyleen zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue.

American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 20 cm
  • Inhoud: 31,5 l

American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Blauw.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue. heeft als bouwkwaliteit: Middenklasse.

American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt American Tourister Bon Air Spinner 55cm Strict Seaport Blue. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken