1. producten
  2. American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy.

5/5

Wanneer je op reis gaat, is het aanschaffen van een goede rugzak cruciaal voor je reisgemak. Je wilt immers dat je rugzak stevig is, comfortabel draagt, niet te zwaar is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Hieronder vind je alle specificaties van American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy., zodat jij kunt bepalen of deze rugzak voldoet aan de wensen die jij hebt voor jouw reis.

Specificaties American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy.

Merk

American Tourister

Afmetingen

Hoogte: 77 cm

Breedte: 51,5 cm

Diepte: 29,5 cm

Materiaal

Kunststof

Inhoud

97 l

Kleur

Blauw

Bouwkwaliteit

Topklasse

Laptopvak

Nee

Omschrijving van American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy.

De American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm is ideaal voor lange reizen. Het heeft een robuuste constructie en is uitgerust met een TSA slot. De koffer heeft een groot inhoudsvermogen, waardoor je gemakkelijk meer bagage mee kunt nemen. Ook het ontwerp met de speelse reliëf aan de buitenkant zorgt ervoor dat de koffer makkelijk opvalt. Verder is de koffer voorzien van 4 dubbele wielen, waardoor het gemakkelijk is om de koffer achter je aan te rollen. De koffer is verkrijgbaar in een mooie, donkerblauwe kleur met zilverkleurige accenten. Met deze koffer ben je dus verzekerd van een stevige en stijlvolle koffer die je gemakkelijk met je meeneemt.

Pluspunten
  • Een hardschalige koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachtschalige koffer. _Een harde koffer beschermt je bagage beter tegen regen en stoten dan een zachte koffer._ De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra stevig is. _De koffer is gemaakt van polypropyleen waardoor hij extra sterk is._ De koffer is te vergroten indien je meer ruimte nodig hebt. _De koffer is uitbreidbaar als je meer ruimte nodig hebt._.

Minpunten
  • Over het algemeen is een koffer van polypropyleen zwaarder dan een koffer van een ander hard materiaal.

Veelgestelde vragen over American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 77 cm
  • Breedte 51,5 cm
  • Diepte 29,5 cm
  • Inhoud: 97 l

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy. is gemaakt van het materiaal Kunststof en de kleur is Blauw.

Hoe hoger de bouwkwaliteit, hoe langer de rugzak meegaat, maar hoe duurder de aanschaf. American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy. heeft als bouwkwaliteit: Topklasse.

American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy. heeft een laptopvak: Nee.

Je kunt American Tourister Soundbox Expandable Spinner 77cm Midnight Navy. aanschaffen door naar de externe webshop te gaan via deze link

Bekijk ook andere rugzakken