1. overige producten
 2. Barr & Stroud Sahara 12x50.

Barr & Stroud Sahara 12x50.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Barr & Stroud Sahara 12x50. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Barr & Stroud Sahara 12x50.

Merk

Barr & Stroud

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

12

Diameter lens

50 mm

Uittredepupil

4,1 mm

Lichtsterkte

16,81

Schemergetal

24,5

Gezichtsveld in meters

82 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

859 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Barr & Stroud Sahara 12x50.

De Barr & Stroud Sahara 12x50 is een ideale verrekijker voor de avonturier. Door de lange brandpuntsafstand van 50mm heb je een breder gezichtsveld dan bij kleinere verrekijkers. Je kunt over een groter gebied zoeken naar de mooiste natuurverschijnselen. De dunne, lichtere en compacte constructie zorgt ervoor dat je de verrekijker gemakkelijk meeneemt op je avonturen. Bovendien heb je met de dioptrie-instelling een scherp beeld, ook als je een bril draagt. Met de Barr & Stroud Sahara 12x50 beleef je de natuur intenser. De BaK-4 prismen zorgen voor een helder en contrastrijk beeld met natuurgetrouwe kleuren. Door de anti-reflectie coating heb je minder last van weersinvloeden, zoals licht- en temperatuurverschillen. De verrekijker is ook waterdicht én stootvast, dus je kunt er zorgeloos mee op pad. Kortom, de Barr & Stroud Sahara 12x50 is de perfecte verrekijker voor elke natuurliefhebber.

Pluspunten
 • Je hebt een natuurgetrouw en helder beeld dankzij de multi-coated lenzen

  .

  Dankzij de multi-coated lenzen heb je een natuurgetrouw en helder beeld. Door de korte close-focus kun je dicht bij je onderwerp staan

  .

  Je kunt dichter bij je onderwerp staan dankzij de korte close-focus. Brildragers vinden een comfortabele kijkafstand met de verstelbare oogdoppen

  .

  Brildragers hebben een comfortabele kijkafstand dankzij de verstelbare oogdoppen.

Veelgestelde vragen over Barr & Stroud Sahara 12x50.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Barr & Stroud Sahara 12x50. is een Dakkant.

De lens diameter van Barr & Stroud Sahara 12x50. is 50 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 4,1 mm en een gezichtsveld van 82 m.

De lichtsterkte van Barr & Stroud Sahara 12x50. is 16,81. Bovendien heeft Barr & Stroud Sahara 12x50. een schemergetal van 24,5.

Barr & Stroud Sahara 12x50. is gemaakt van Kunststof en weegt 859 g.