1. overige producten
  2. Vortex Crossfire HD 8x42.

Vortex Crossfire HD 8x42.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Crossfire HD 8x42. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Crossfire HD 8x42.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

5,3 mm

Lichtsterkte

27

Schemergetal

18,3

Gezichtsveld in meters

131 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

675 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Crossfire HD 8x42.

De Vortex Crossfire HD 8x42 is een krachtige verrekijker met een veelzijdig gebruiksgemak. Het model is uitgerust met een HD optisch systeem en een speciale coating. Hierdoor zijn de beelden helder en scherp. Daarnaast beschikt de kijker over een lichtsterkte van 27, waardoor je ook bij weinig licht nog alle details kan zien. De vergrotingsfactor van 8x zorgt ervoor dat je onderwerpen die zich in de verte bevinden van dichtbij kan bekijken. Met een gezichtsveld van 131 meter, zie je dieren die zich op 1000 meter afstand bevinden duidelijk. Als je onderwerpen van dichtbij wilt bekijken, stel je daarop scherp vanaf 1,8 meter. De Vortex Crossfire HD 8x42 is ook bestand tegen vocht, stof en vuil. Hiervoor is de behuizing voorzien van O ringen en gasvulling. Om de behuizing zit een rubberen beschermlaag die een extra goede grip biedt. De verrekijker is daarmee een ideale partner voor vogelspotting, de jacht, reizen en sport.

Pluspunten
  • Het HD optische systeem van de verrekijker zorgt voor een helder en scherp beeld. Door de O-ringen en gasvulling is de verrekijker afgesloten tegen stof, vocht en vuil. De rubberen grip zorgt voor extra stabiliteit tijdens het spotten.

Veelgestelde vragen over Vortex Crossfire HD 8x42.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Crossfire HD 8x42. is een Dakkant.

De lens diameter van Vortex Crossfire HD 8x42. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 5,3 mm en een gezichtsveld van 131 m.

De lichtsterkte van Vortex Crossfire HD 8x42. is 27. Bovendien heeft Vortex Crossfire HD 8x42. een schemergetal van 18,3.

Vortex Crossfire HD 8x42. is gemaakt van Kunststof en weegt 675 g.