1. overige producten
  2. Vogelbescherming Valk HD+ 8x30.

Vogelbescherming Valk HD+ 8x30.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vogelbescherming Valk HD+ 8x30. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vogelbescherming Valk HD+ 8x30.

Merk

Vogelbescherming

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

30 mm

Uittredepupil

3,75 mm

Lichtsterkte

30

Schemergetal

15,5

Gezichtsveld in meters

151 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

495 g

Materiaal

Kunststof, Metaal

Omschrijving van Vogelbescherming Valk HD+ 8x30.

De Vogelbescherming Valk HD+ 8x30 is dé ideale verrekijker voor de vogelaar en avontuurlijke outdoor wandelaar. Met een gewicht van slechts 500 gram neem je de verrekijker overal mee naartoe. Hij heeft een breed gezichtsveld van 151 meter, waardoor je altijd het onderwerp makkelijk kunt ontdekken, ook op korte afstanden. De minimale focusafstand is maar 1,35 meter, waardoor je zelfs de kleinste details kunt zien, zoals de vleugels van een vlinder. Daarnaast is de verrekijker ook gasgevuld en drukwaterdicht met een IPX7 certificering. Dit voorkomt dat de lenzen binnenin beslaan bij snel wisselende temperaturen en in vochtige omstandigheden. Bovendien kun je de Vogelbescherming Valk HD+ 8x30 ook gebruiken voor watersport. Zo kun je op een avontuurlijke manier genieten van het buitenleven.

Pluspunten
  • Door het lage gewicht van 500 gram kun je de kijker gemakkelijk meenemen tijdens een wandeling. Met de minimale focusafstand van 1,35 meter kom je zelfs de kleinste details helder in beeld. Deze kijker is volledig gasgevuld en waterdicht tegen het binnenin beslaan van de lenzen.

Veelgestelde vragen over Vogelbescherming Valk HD+ 8x30.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vogelbescherming Valk HD+ 8x30. is een Dakkant.

De lens diameter van Vogelbescherming Valk HD+ 8x30. is 30 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 3,75 mm en een gezichtsveld van 151 m.

De lichtsterkte van Vogelbescherming Valk HD+ 8x30. is 30. Bovendien heeft Vogelbescherming Valk HD+ 8x30. een schemergetal van 15,5.

Vogelbescherming Valk HD+ 8x30. is gemaakt van Kunststof, Metaal en weegt 495 g.