1. overige producten
  2. Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband.

Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband.

Merk

Bresser

Type verrekijker

Nachtkijker

Maximale vergrotingsfactor

2

Diameter lens

20 mm

Uittredepupil

0 m

Lichtsterkte

0

Schemergetal

0

Gezichtsveld in meters

0 m

Waterbestendig

Nee

Gewicht

0,335 kg

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband.

De Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband is een krachtige verrekijker met een uniek ontwerp. Met behulp van de hoofdband heb je beide handen vrij om je omgeving in de gaten te houden. De kijker is zeer geschikt voor het detecteren van bewegingen, zelfs in het donker. De verrekijker heeft een detectiebereik van ongeveer 70 meter en een observatietijd van 8 uur. De krachtige infrarood LED's zorgen voor helder nachtzicht. De 2x digitale zoom maakt het mogelijk om onderwerpen nog dichterbij te halen. De verrekijker is gemaakt van een stevig materiaal dat bestand is tegen stoten en weersinvloeden. De verrekijker is voorzien van een extra lange usb kabel, waarmee je de accu gemakkelijk oplaadt.

Pluspunten
  • Met de hoofdband kun je gemakkelijk door het bos of een ruimte bewegen. Het beeld geeft een groot gebied in één keer weer, zoals een tuin. Dankzij de infraroodverlichting kun je in volledige duisternis helder zien.

Veelgestelde vragen over Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband. is een Nachtkijker.

De lens diameter van Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband. is 20 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 0 m en een gezichtsveld van 0 m.

De lichtsterkte van Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband. is 0. Bovendien heeft Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband. een schemergetal van 0.

Bresser Nightvision Binoculair incl. Hoofdband. is gemaakt van Kunststof en weegt 0,335 kg.