1. overige producten
  2. Vogelbescherming Raaf APC 12x42.

Vogelbescherming Raaf APC 12x42.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vogelbescherming Raaf APC 12x42. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vogelbescherming Raaf APC 12x42.

Merk

Vogelbescherming

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

12

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

3,5 mm

Lichtsterkte

42

Schemergetal

22,4

Gezichtsveld in meters

67 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

720 g

Materiaal

Kunststof, Metaal

Omschrijving van Vogelbescherming Raaf APC 12x42.

De Vogelbescherming Raaf APC 12x42 is een krachtige verrekijker met een prachtig design. Het lichtgewicht aluminium frame biedt je de nodige stevigheid en comfort, zodat je urenlang genieten van het uitzicht. De verrekijker is voorzien van een dakkant prisma dat je een helder en scherp beeld geeft. De vergrotingsfactor van 12x zorgt ervoor dat je kleine objecten in detail kunt bekijken, waardoor hij ook geschikt is voor het observeren van vogels. De ingebouwde beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je een rustig en stil beeld hebt, zelfs als het hard waait of als je vanuit een rijdend voertuig vogels wilt spotten. De beeldstabilisatie werkt op 2 AA batterijen en zorgt ervoor dat je het beeld kunt bijstellen. Je kunt deze verrekijker ook gebruiken in de schemer door middel van het hoge schemergetal van 22,4. De lenzen zijn gasgevuld en geheel waterdicht met een IPX7-rating, waardoor ze niet beslaan tijdens snel wisselende temperaturen in vochtige omstandigheden. De Vogelbescherming Raaf APC 12x42 is een krachtige verrekijker die je de perfecte kijkervaring geeft.

Pluspunten
  • De vergroting van 12x maakt deze kijker geschikt voor vogelspotten en reizen

    .

    Dankzij de beeldstabilisatie kun je met deze kijker genieten van een stabiel en rustig beeld

    .

    Het glas is voorzien van gasvulling, waardoor je geen last hebt van beslagen lenzen bij temperatuurveranderingen.

Veelgestelde vragen over Vogelbescherming Raaf APC 12x42.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vogelbescherming Raaf APC 12x42. is een Dakkant.

De lens diameter van Vogelbescherming Raaf APC 12x42. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 3,5 mm en een gezichtsveld van 67 m.

De lichtsterkte van Vogelbescherming Raaf APC 12x42. is 42. Bovendien heeft Vogelbescherming Raaf APC 12x42. een schemergetal van 22,4.

Vogelbescherming Raaf APC 12x42. is gemaakt van Kunststof, Metaal en weegt 720 g.