1. overige producten
  2. Pentax UD 9x21 Grey Orange.

Pentax UD 9x21 Grey Orange.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Pentax UD 9x21 Grey Orange. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Pentax UD 9x21 Grey Orange.

Merk

Pentax

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

9

Diameter lens

21 mm

Uittredepupil

2,33 mm

Lichtsterkte

5,43

Schemergetal

13,74

Gezichtsveld in meters

105 m

Waterbestendig

Nee

Gewicht

195 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Pentax UD 9x21 Grey Orange.

Met de Pentax UD 9x21 Grey Orange kun je gemakkelijk onderwerpen in de verte bekijken. Deze compacte kijker is klein genoeg om in je jaszak te steken, waardoor je deze steeds bij je kunt hebben. Ondanks dat deze kijker maar 195 gram weegt, kun je deze de hele dag dragen. Door de 9x vergroting kun je onderwerpen in de verte dichtbij halen, zoals vogels. De lenzen zijn meervoudig gecoat, wat schitteringen en lichtvlekken voorkomt. Hierdoor geniet je van een helder beeld. Met de focusring in het midden stel je probleemloos scherp en de dioptrieknop maakt het mogelijk om de kijker in te stellen op jouw ogen. Deze kijker is daarnaast ook geschikt voor brildragers. Met de Pentax UD 9x21 Grey Orange kun je dus altijd en overal objecten in de verte bekijken.

Pluspunten
  • Je neemt deze verrekijker gemakkelijk mee op reis vanwege het compacte formaat en lage gewicht

    .

    Dankzij de 9x vergroting kun je onderwerpen in de verte bekijken, zoals vogels

    .

    De lenzen zijn voorzien van meerdere coatings, waardoor je geen last hebt van schitteringen of lichtvlekken.

Veelgestelde vragen over Pentax UD 9x21 Grey Orange.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Pentax UD 9x21 Grey Orange. is een Dakkant.

De lens diameter van Pentax UD 9x21 Grey Orange. is 21 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 2,33 mm en een gezichtsveld van 105 m.

De lichtsterkte van Pentax UD 9x21 Grey Orange. is 5,43. Bovendien heeft Pentax UD 9x21 Grey Orange. een schemergetal van 13,74.

Pentax UD 9x21 Grey Orange. is gemaakt van Kunststof en weegt 195 g.