Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

32 mm

Uittredepupil

3,2 mm

Lichtsterkte

10,2

Schemergetal

17,9

Gezichtsveld in meters

113 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

454 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker.

Met de Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker ervaar je een ultieme kijkervaring. De geoptimaliseerde HD glazen zorgen ervoor dat de kleuren natuurlijk en vol van kleur zijn. De verrekijker heeft een gezichtsveld van 113 meter, waardoor je onderwerpen gemakkelijk kunt volgen. Ook vergroot je onderwerpen tot 10 keer, waardoor je een hert bijna alsof je er zelf naast staat kunt observeren. De close focus van 1,8 meter maakt het mogelijk om ook onderwerpen in de buurt scherp te stellen. Bij veel zonlicht heb je door de anti-reflecterende coatings ook goed zicht. De Vortex Diamondback 10x32 is ideaal voor de jager en reiziger die een ongeëvenaarde kijkervaring wensen.

Pluspunten
  • De HD lenselementen bieden een scherp en contrastrijk beeld

    .

    De korte close-focus maakt het mogelijk om scherp te stellen op korte afstanden

    .

    Dankzij de antitreflecterende coatings op de lenzen is er minder last van reflectie.

Veelgestelde vragen over Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker. is een Dakkant.

De lens diameter van Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker. is 32 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 3,2 mm en een gezichtsveld van 113 m.

De lichtsterkte van Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker. is 10,2. Bovendien heeft Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker. een schemergetal van 17,9.

Vortex Diamondback HD 10x32 Verrekijker. is gemaakt van Kunststof en weegt 454 g.