1. overige producten
  2. Vogelbescherming Raaf APC 16x42.

Vogelbescherming Raaf APC 16x42.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vogelbescherming Raaf APC 16x42. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vogelbescherming Raaf APC 16x42.

Merk

Vogelbescherming

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

16

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

2,62 mm

Lichtsterkte

42

Schemergetal

25,9

Gezichtsveld in meters

68 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

735 g

Materiaal

Kunststof, Metaal

Omschrijving van Vogelbescherming Raaf APC 16x42.

De Vogelbescherming Raaf APC 16x42 is een krachtig optisch hulpmiddel voor vogelspotten en wilddieren spotten in de natuur. Met een vergroting van 16x en de beeldstabilisatie, geniet je van een helder en rustig beeld. De prisma’s zijn voorzien van dakkant technologie en geoptimaliseerd voor een helder, scherp en contrastrijk beeld. Met het schemergetal van 25,9, kun je de verrekijker ook gebruiken bij minder licht. De kijker is gasgevuld en volledig waterdicht, waardoor je zelfs bij snel wisselende temperaturen en vochtige omstandigheden, kunt genieten van het heldere en scherpe beeld. De beeldstabilisatie werkt op twee AA batterijen. De kijker heeft een lichtgewicht aluminium buitenkant en een rubberen oogrand. Hierdoor ligt de verrekijker comfortabel in de hand.

Pluspunten
  • De vergrotingfactor van 16x maakt de kijker geschikt voor vogelspotting en safari

    .

    Dankzij de beeldstabilisatie ervaar je een rustig en stabiel beeld met deze kijker

    .

    Het glas is gasgevuld, waardoor je geen last hebt van beslagen lenzen.

Veelgestelde vragen over Vogelbescherming Raaf APC 16x42.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vogelbescherming Raaf APC 16x42. is een Dakkant.

De lens diameter van Vogelbescherming Raaf APC 16x42. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 2,62 mm en een gezichtsveld van 68 m.

De lichtsterkte van Vogelbescherming Raaf APC 16x42. is 42. Bovendien heeft Vogelbescherming Raaf APC 16x42. een schemergetal van 25,9.

Vogelbescherming Raaf APC 16x42. is gemaakt van Kunststof, Metaal en weegt 735 g.