1. overige producten
 2. Vortex Vanquish 8x26.

Vortex Vanquish 8x26.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Vanquish 8x26. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Vanquish 8x26.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Porro

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

26 mm

Uittredepupil

3,3 mm

Lichtsterkte

10,9

Schemergetal

14,4

Gezichtsveld in meters

116,86 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

360 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Vanquish 8x26.

De Vortex Vanquish 8x26 is een krachtige verrekijker met een groot bereik. Hij is waterdicht, antikraak en beslaat niet. De meerlaagse lenzen zorgen voor scherpe beelden, ook bij slecht weer. De geïntegreerde 8x vergroting geeft je een beeldhoek van 6,7° en een gezichtsveld van 116,85 meter. De centrale focusring is gemakkelijk te bedienen met je wijsvinger, waardoor je je blik op je onderwerp kunt richten. De rubberen behuizing is comfortabel om vast te houden, wat ideaal is voor lange periodes van observatie. Met de Vortex Vanquish 8x26 ben je klaar voor de natuur!

Pluspunten
 • De Vanquish 8x26 is licht en door de rubberen behuizing comfortabel vast te houden

  .

  --> De Vanquish 8x26 is licht en door de rubberen behuizing comfortabel om vast te houden. Verander de scherpte van de kijker zonder je blik van je onderwerp te verwijderen

  .

  --> Verander de scherpte van de kijker zonder je blik van je onderwerp te verplaatsen. De O-ringen en stikstofvulling maken de verrekijker waterdicht en weerbestendig

  .

  --> De O-ringen en stikstofvulling maken de verrekijker waterdicht en bestand tegen weersinvloeden.

Veelgestelde vragen over Vortex Vanquish 8x26.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Vanquish 8x26. is een Porro.

De lens diameter van Vortex Vanquish 8x26. is 26 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 3,3 mm en een gezichtsveld van 116,86 m.

De lichtsterkte van Vortex Vanquish 8x26. is 10,9. Bovendien heeft Vortex Vanquish 8x26. een schemergetal van 14,4.

Vortex Vanquish 8x26. is gemaakt van Kunststof en weegt 360 g.