1. overige producten
  2. Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker.

Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

4,2 mm

Lichtsterkte

17,6

Schemergetal

20,5

Gezichtsveld in meters

110 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

604 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker.

De Vortex Diamondback 10x42 verrekijker is ontworpen met een slank en stijlvol ontwerp. Het lichtgewicht lichaam is gemaakt van een aluminiumlegering die zowel sterk als duurzaam is. De rubberen coating zorgt voor een comfortabele grip, waardoor de verrekijker gemakkelijk te bedienen is en veilig in de hand ligt. De dioptriecorrectie kan worden ingesteld voor een perfecte aanpassing aan je ogen. Dankzij het korte oculair is de verrekijker ook geschikt voor dragers van een bril. Met de verstelbare oogschelp en de geïntegreerde statiefadapter kun je de verrekijker gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. De Vortex Diamondback 10x42 verrekijker is de perfecte keuze voor de avontuurlijke reiziger en de jager die op zoek is naar een kwaliteitsverrekijker met een hoge precisie.

Pluspunten
  • De HD-lenselementen bieden een scherp en contrastrijk beeld

    .

    Door de korte close-focus kun je dichtbij scherpstellen

    .

    Dankzij de anti-reflecterende coatings op de lenzen heb je minder last van reflecties.

Veelgestelde vragen over Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker. is een Dakkant.

De lens diameter van Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 4,2 mm en een gezichtsveld van 110 m.

De lichtsterkte van Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker. is 17,6. Bovendien heeft Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker. een schemergetal van 20,5.

Vortex Diamondback HD 10x42 Verrekijker. is gemaakt van Kunststof en weegt 604 g.