1. overige producten
  2. Nikon Prostaff P7 8X42.

Nikon Prostaff P7 8X42.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Nikon Prostaff P7 8X42. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Nikon Prostaff P7 8X42.

Merk

Nikon

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

5,3 mm

Lichtsterkte

28

Schemergetal

28,1

Gezichtsveld in meters

126 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

590 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Nikon Prostaff P7 8X42.

De Nikon Prostaff P7 8x42 biedt een scala aan functies voor de natuurfotograaf. Door de vergroting van 8x kun je de kleinste details van veraf zien. De dioptrieregelaar zorgt ervoor dat je de verrekijker perfect afstelt op jouw ogen. De 62,9 graden brede beeldhoek is vooral handig als je in beweging bent. Met zijn brede gezichtsveld en lange oogafstand is de verrekijker ook geschikt voor brildragers. De body is bekleed met rubber waardoor je een goede grip hebt. Ook als het weer tegenzit hoef je je geen zorgen te maken. De kijker is waterdicht tot 1 meter waardoor je hem ook in de regen gebruikt. De Nikon Prostaff P7 8x42 is een klein en handig apparaat dat je gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Of je nu op reis bent, naar een concert of naar een buitenactiviteit. Deze kijker is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en prestatie.

Pluspunten
  • Door het compacte formaat kun je deze kijker gemakkelijk meenemen. Je pas de kijker aan op jouw ogen met de dioptrieregelaar. Dankzij de waterdichte afwerking kun je deze kijker ook gebruiken op regenachtige dagen.

Veelgestelde vragen over Nikon Prostaff P7 8X42.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Nikon Prostaff P7 8X42. is een Dakkant.

De lens diameter van Nikon Prostaff P7 8X42. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 5,3 mm en een gezichtsveld van 126 m.

De lichtsterkte van Nikon Prostaff P7 8X42. is 28. Bovendien heeft Nikon Prostaff P7 8X42. een schemergetal van 28,1.

Nikon Prostaff P7 8X42. is gemaakt van Kunststof en weegt 590 g.