Vogelbescherming Buizerd 8x42.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vogelbescherming Buizerd 8x42. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vogelbescherming Buizerd 8x42.

Merk

Vogelbescherming

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

5,3 mm

Lichtsterkte

42

Schemergetal

18,3

Gezichtsveld in meters

143 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

Materiaal

Kunststof, Metaal

Omschrijving van Vogelbescherming Buizerd 8x42.

De Vogelbescherming Buizerd 8x42 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een verrekijker voor de natuur. De kijker heeft een vergroting van 8 keer en een gezichtsveld van 143 meter. Hierdoor zijn objecten in de verte duidelijk te zien, zelfs van veraf. De speciale coatings op de glaselementen zorgen voor een helder en licht beeld en de neutrale kleurenreproductie zorgt voor een realistisch beeld. Het is alsof je oog in oog met de dieren staat. De bediening van de verrekijker is eenvoudig. Je stelt scherp met het scherpstelwiel en door de duimgrepen heb je goede grip. Deze grip is handig in de regen, omdat hij niet zomaar uit je handen glijdt. De verrekijker is ook geschikt voor slecht weer, dankzij de IPX7 certificering. De Vogelbescherming Buizerd 8x42 is de perfecte verrekijker voor natuurliefhebbers en reizigers die op zoek zijn naar helder beeld en een realistisch kleurenbeeld.

Pluspunten
  • Je bekijkt vogels in de verte met een 8-voudige vergroting en een gezichtsveld van 143 meter

    .

    Dankzij de speciale coatings op de glaselementen is het beeld helder en licht

    .

    De verrekijker is drukwaterdicht en heeft een IPX7 certificering, dus je kunt hem ook gebruiken in tropische gebieden.

Veelgestelde vragen over Vogelbescherming Buizerd 8x42.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vogelbescherming Buizerd 8x42. is een Dakkant.

De lens diameter van Vogelbescherming Buizerd 8x42. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 5,3 mm en een gezichtsveld van 143 m.

De lichtsterkte van Vogelbescherming Buizerd 8x42. is 42. Bovendien heeft Vogelbescherming Buizerd 8x42. een schemergetal van 18,3.

Vogelbescherming Buizerd 8x42. is gemaakt van Kunststof, Metaal en weegt .