1. overige producten
 2. Barr & Stroud Sahara 8x42.

Barr & Stroud Sahara 8x42.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Barr & Stroud Sahara 8x42. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Barr & Stroud Sahara 8x42.

Merk

Barr & Stroud

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

5,2 mm

Lichtsterkte

27,04

Schemergetal

18,27

Gezichtsveld in meters

129 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

670 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Barr & Stroud Sahara 8x42.

Met de Barr & Stroud Sahara 8x42 krijg je het beste uit je natuur- of outdoor-ervaring. De verrekijker heeft een compact formaat, waardoor je hem gemakkelijk mee kan nemen. De vergroting van 8x maakt het mogelijk om verafgelegen objecten scherp in beeld te krijgen. Ook bij dichtbij gelegen objecten zorgt de close-focus voor een helder en verrassend beeld. Door de multi-coated lenzen krijg je een goed contrast en natuurgetrouwe kleuren. Je kunt de verrekijker ook makkelijk aanpassen aan je persoonlijke kijkwensen. De verstelbare oogdoppen zorgen ervoor dat je altijd een prettige kijkpositie hebt, zelfs als je een bril draagt. Daarnaast is de behuizing waterdicht en voorzien van een rubberen laag om de verrekijker te beschermen tegen stoten en krassen. Met de Barr & Stroud Sahara 8x42 beleef je elke natuur- of outdoor-ervaring op zijn best.

Pluspunten
 • Je hebt een natuurgetrouw en helder beeld dankzij de multi-coated lenzen

  .

  -> Je hebt dankzij de multi-coated lenzen een natuurgetrouw en helder beeld. Door de korte close-focus kun je dicht bij je onderwerp staan

  .

  -> Met de korte close-focus kun je dicht bij je onderwerp staan. Brildragers vinden een comfortabele kijkafstand met de verstelbare oogdoppen

  .

  -> Met de verstelbare oogdoppen vinden brildragers een comfortabele kijkafstand.

Veelgestelde vragen over Barr & Stroud Sahara 8x42.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Barr & Stroud Sahara 8x42. is een Dakkant.

De lens diameter van Barr & Stroud Sahara 8x42. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 5,2 mm en een gezichtsveld van 129 m.

De lichtsterkte van Barr & Stroud Sahara 8x42. is 27,04. Bovendien heeft Barr & Stroud Sahara 8x42. een schemergetal van 18,27.

Barr & Stroud Sahara 8x42. is gemaakt van Kunststof en weegt 670 g.