1. overige producten
  2. Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker.

Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

12

Diameter lens

50 mm

Uittredepupil

4,2 mm

Lichtsterkte

17,4

Schemergetal

24,5

Gezichtsveld in meters

90 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

850 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker.

De Diamondback 12x50 is ook ontworpen vor duurzaamheid. De aluminium buitenkant is waterdicht en mistproof, waardoor er geen condens op het glas kan komen. Het rubberarmatuur zorgt voor een stevig en comfortabel houvast. Verder zijn alle lensoppervlakken met ArmorTek beschermd tegen schade, waardoor het glas schoon blijft. Ook heeft de verrekijker een centrale sluiting die de opticien aanpast aan je oogafstand. Dit zorgt ervoor dat je een optimale view hebt. Met de Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker kun je genieten van een ongeëvenaard zicht.

Pluspunten
  • De HD lenselementen bieden een scherp en contrastrijk beeld. Met een vergroting van 12 vergroot deze verrekijker onderwerpen meer dan andere kijkers in deze prijscategorie. Door de antireflecterende coatings op de lenzen heb je minder last van reflecties.

Veelgestelde vragen over Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker. is een Dakkant.

De lens diameter van Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker. is 50 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 4,2 mm en een gezichtsveld van 90 m.

De lichtsterkte van Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker. is 17,4. Bovendien heeft Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker. een schemergetal van 24,5.

Vortex Diamondback HD 12x50 Verrekijker. is gemaakt van Kunststof en weegt 850 g.