Vogelbescherming Stern II 10x42.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vogelbescherming Stern II 10x42. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vogelbescherming Stern II 10x42.

Merk

Vogelbescherming

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

4,3 mm

Lichtsterkte

42

Schemergetal

20,5

Gezichtsveld in meters

110 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

730 g

Materiaal

Kunststof, Metaal

Omschrijving van Vogelbescherming Stern II 10x42.

De Vogelbescherming Stern II 10x42 is een verrekijker die bij uitstek geschikt is voor wandelliefhebbers en vogelaars die op zoek zijn naar een betrouwbare kijker. Het beeld is helder en scherp dankzij de meervoudige coatings en de vergroting van 10 keer, waardoor je gemakkelijk onderwerpen in de verte kunt bekijken. Met een gezichtsveld van 110 meter heb je een ruim zicht en mis je geen detail. De verrekijker is IPX7 gecertificeerd, waardoor je hem ook gebruiken als het regent. Het is ook een goede keuze als je hem wilt gebruiken in vochtige gebieden, zoals een tropische jungle. De oculairs zijn traploos in te stellen, dus brildragers kunnen de verrekijker ook gebruiken. Met de soepele scherpstelling kun je de kijker ook comfortabel bedienen.

Pluspunten
  • Dankzij de vergroting van 10 keer en gezichtsveld van 110 meter kun je vogels van dichtbij bekijken

    .

    De verrekijker is drukwaterdicht met een IPX7 certificering, dus je kunt hem ook gebruiken voor watersport

    .

    Door de traploze instelbare oculairs is de kijker ook geschikt voor brildragers.

Veelgestelde vragen over Vogelbescherming Stern II 10x42.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vogelbescherming Stern II 10x42. is een Dakkant.

De lens diameter van Vogelbescherming Stern II 10x42. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 4,3 mm en een gezichtsveld van 110 m.

De lichtsterkte van Vogelbescherming Stern II 10x42. is 42. Bovendien heeft Vogelbescherming Stern II 10x42. een schemergetal van 20,5.

Vogelbescherming Stern II 10x42. is gemaakt van Kunststof, Metaal en weegt 730 g.