1. overige producten
  2. Konus Titanium Evo OH 10x42 WP.

Konus Titanium Evo OH 10x42 WP.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Konus Titanium Evo OH 10x42 WP. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Konus Titanium Evo OH 10x42 WP.

Merk

Konus

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

4,2 mm

Lichtsterkte

17,6

Schemergetal

20,5

Gezichtsveld in meters

98 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

575 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Konus Titanium Evo OH 10x42 WP.

Gebruik de Konus Titanium Evo OH 10x42 WP voor het spotten van vogels of tijdens de jacht. Met deze kijker heb je een scherp en helder beeld door de BAK-4 prisma's en de speciale lenscoatings. De verstelbare oculairs zorgen ervoor dat brildragers een comfortabele kijkpositie hebben. Vergeet de kijker niet mee te nemen als je 's avonds gaat observeren. De grote uittredepupil van 4,2 zorgt ervoor dat je ook tijdens de schemering een helder beeld hebt. Om de kijker te beschermen is de behuizing voorzien van een rubberen bekleding en o-ringen. Hierdoor kun je ook in vochtige omstandigheden door met observeren. Laat de avonturen maar beginnen!

Pluspunten
  • De grote uittredepupil zorgt voor een scherp beeld in het schemerlicht

    .

    Door middel van de afdichting met o-ringen is de verrekijker waterdicht.

Veelgestelde vragen over Konus Titanium Evo OH 10x42 WP.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Konus Titanium Evo OH 10x42 WP. is een Dakkant.

De lens diameter van Konus Titanium Evo OH 10x42 WP. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 4,2 mm en een gezichtsveld van 98 m.

De lichtsterkte van Konus Titanium Evo OH 10x42 WP. is 17,6. Bovendien heeft Konus Titanium Evo OH 10x42 WP. een schemergetal van 20,5.

Konus Titanium Evo OH 10x42 WP. is gemaakt van Kunststof en weegt 575 g.