Vortex Crossfire HD 10x42.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Crossfire HD 10x42. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Crossfire HD 10x42.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

4,2 mm

Lichtsterkte

18

Schemergetal

20,5

Gezichtsveld in meters

108 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

652 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Crossfire HD 10x42.

De Vortex Crossfire HD 10x42 verrekijker is perfect voor de avonturier. Dankzij de nodige technologie is het model bestand tegen extreme omstandigheden. Of het nu regent, sneeuwt of stormt, dit model blijft gewoon werken. De verrekijker is geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden. De verrekijker is gemaakt van een duurzaam materiaal dat waterbestendig is. Zo hoef je je geen zorgen te maken over je materiaal wanneer het weer omslaat. De verrekijker is ook voorzien van een ingebouwde kompas en een richtkruis dat je helpt bij het navigeren. Je kunt zo gemakkelijk je weg vinden in het bos. Met de verrekijker kun je ook in het donker verder kijken. Het model heeft een ingebouwde verlichting die helpt bij het observeren van dieren in het donker. Het verlichte richtkruis zorgt ervoor dat je altijd je doelwit kunt blijven volgen. Met de Vortex Crossfire HD 10x42 verrekijker ben je altijd en overal klaar voor de avontuurlijke uitdagingen.

Pluspunten
  • Het HD optische systeem van de verrekijker zorgt voor een helder en scherp zicht. Je kunt onderwerpen in de verte dichterbij halen met de 10x vergroting. Door het hoge schemergetal van 20,5 kan je de verrekijker ook gebruiken wanneer het buiten donker is.

Veelgestelde vragen over Vortex Crossfire HD 10x42.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Crossfire HD 10x42. is een Dakkant.

De lens diameter van Vortex Crossfire HD 10x42. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 4,2 mm en een gezichtsveld van 108 m.

De lichtsterkte van Vortex Crossfire HD 10x42. is 18. Bovendien heeft Vortex Crossfire HD 10x42. een schemergetal van 20,5.

Vortex Crossfire HD 10x42. is gemaakt van Kunststof en weegt 652 g.