Steiner Navigator 7x50 with Compass.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Steiner Navigator 7x50 with Compass. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Steiner Navigator 7x50 with Compass.

Merk

Steiner

Type verrekijker

Porro

Maximale vergrotingsfactor

7

Diameter lens

50 mm

Uittredepupil

7,14 mm

Lichtsterkte

51,02

Schemergetal

18,7

Gezichtsveld in meters

128 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

1,12 kg

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Steiner Navigator 7x50 with Compass.

Met de Steiner Navigator 7x50 met kompas kunt u zorgeloos navigeren over het water. De vergrotingsfactor is relatief laag wat de stabiliteit van het beeld verbetert. De Steiner high-definition coating op de glazen zorgt voor een helder en scherp beeld. Het autofocussysteem volgt het onderwerp waarop je scherpstelt en blijft dat ook als je verder vaart. De hoge uittredepupil van 7,14 mm maakt de verrekijker lichtsterk, waardoor je deze ook bij weinig licht gebruikt. De verrekijker is ook uitgerust met een kompas waarmee je de juiste richting kunt aangeven. Daarnaast is de behuizing schokbestendig en waterdicht tot 5 meter diepte. Bovendien is het design erg robuust en comfortabel in gebruik; de ergonomisch ontworpen handgreep ligt aangenaam in de hand. Met de Steiner Navigator 7x50 met kompas bent u goed voorbereid voor een avontuurlijke tocht over het water.

Pluspunten
  • Deze uitvoering van de Steiner Navigator 7x50 is uitgerust met een kompas, waardoor je gemakkelijk kunt navigeren

    .

    Het autofocussysteem zorgt ervoor dat je het gespotte onderwerp scherp blijft zien

    .

    De verrekijker is geschikt voor gebruik op het water dankzij de waterdichtheid tot 5 meter diepte en schokbestendigheid.

Veelgestelde vragen over Steiner Navigator 7x50 with Compass.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Steiner Navigator 7x50 with Compass. is een Porro.

De lens diameter van Steiner Navigator 7x50 with Compass. is 50 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 7,14 mm en een gezichtsveld van 128 m.

De lichtsterkte van Steiner Navigator 7x50 with Compass. is 51,02. Bovendien heeft Steiner Navigator 7x50 with Compass. een schemergetal van 18,7.

Steiner Navigator 7x50 with Compass. is gemaakt van Kunststof en weegt 1,12 kg.