1. overige producten
  2. Vortex Crossfire HD 10x50.

Vortex Crossfire HD 10x50.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Crossfire HD 10x50. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Crossfire HD 10x50.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

50 mm

Uittredepupil

5 mm

Lichtsterkte

25

Schemergetal

22,4

Gezichtsveld in meters

107 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

652 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Crossfire HD 10x50.

De Vortex Crossfire HD 10x50 verrekijker is een krachtige en robuuste optie voor buitensporters. De verrekijker is tegen stoten bestand en voorzien van een waterdicht jasje. Met behulp van de centrale focusknop en dioptrie-instelling kun je de verrekijker scherpstellen op je onderwerp. De verrekijker is uitgerust met extra lange oogstukken, zodat zelfs mensen met een bril de verrekijker comfortabel kunnen gebruiken. De verrekijker is licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren. Bovendien heeft deze verrekijker een extra lange eyecup, waardoor je comfortabel de omgeving kunt observeren. De verrekijker is uitgerust met een geavanceerd multicoatingsysteem dat zorgt voor een helder, kleurenrijk en scherp beeld. Je krijgt een breder gezichtsveld en je kunt verder kijken met een verhoogd contrast en helderheid. Bij het kopen van deze verrekijker, krijg je een raamhouder, lensdoek en comfortabele draagriem.

Pluspunten
  • Het HD optische systeem van de verrekijker zorgt voor een helder en scherp beeld. Met 10x vergroting haal je onderwerpen in de verte dichterbij. Door het hoge schemergetal van 22,4 kun je deze verrekijker ook gebruiken wanneer het buiten donker is.

Veelgestelde vragen over Vortex Crossfire HD 10x50.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Crossfire HD 10x50. is een Dakkant.

De lens diameter van Vortex Crossfire HD 10x50. is 50 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 5 mm en een gezichtsveld van 107 m.

De lichtsterkte van Vortex Crossfire HD 10x50. is 25. Bovendien heeft Vortex Crossfire HD 10x50. een schemergetal van 22,4.

Vortex Crossfire HD 10x50. is gemaakt van Kunststof en weegt 652 g.