1. overige producten
  2. Vogelbescherming Buizerd II 8x32.

Vogelbescherming Buizerd II 8x32.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vogelbescherming Buizerd II 8x32. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vogelbescherming Buizerd II 8x32.

Merk

Vogelbescherming

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

32 mm

Uittredepupil

4,1 mm

Lichtsterkte

32

Schemergetal

0

Gezichtsveld in meters

143 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

498 g

Materiaal

Kunststof, Metaal

Omschrijving van Vogelbescherming Buizerd II 8x32.

De Vogelbescherming Buizerd II 8x32 is een robuuste en lichte verrekijker die de perfecte reisgenoot is voor iedere vogelaar of avonturier. De buitenkant is gemaakt van aluminium en heeft een slank design. Dit maakt de verrekijker compact, stevig en gemakkelijk mee te nemen. De duimgrepen zijn speciaal geplaatst voor een optimaal comfort en het voorkomt verkrampte handen tijdens lange observatiesessies. De Buizerd II is uitgerust met glas-componenten met VBN MHR coatings, wat zorgt voor tot 90% betere lichttransmissies. Hierdoor heeft het beeld een helder contrast en scherpte, waardoor de kleurenreproductie neutraal is. Bovendien is de verrekijker ook gasgevuld en waterdicht, met een IPX7-rating. Dit betekent dat de lenzen beschermd zijn tegen condens en beslaan tijdens snel wisselende temperaturen in vochtige omstandigheden. Met de Vogelbescherming Buizerd II 8x32 kun je je avonturen in de natuur optimaal beleven.

Pluspunten
  • Neem de kijker overal mee naartoe dankzij zijn slanke ontwerp

    .

    Dankzij de speciaal aangebrachte coatings is er een betere lichttransmissie tot 90% voor mooie neutrale kleuren en een goed contrast en scherpte

    .

    De kijker is gasgevuld en volledig waterdicht tegen het intern beslaan van de lenzen.

Veelgestelde vragen over Vogelbescherming Buizerd II 8x32.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vogelbescherming Buizerd II 8x32. is een Dakkant.

De lens diameter van Vogelbescherming Buizerd II 8x32. is 32 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 4,1 mm en een gezichtsveld van 143 m.

De lichtsterkte van Vogelbescherming Buizerd II 8x32. is 32. Bovendien heeft Vogelbescherming Buizerd II 8x32. een schemergetal van 0.

Vogelbescherming Buizerd II 8x32. is gemaakt van Kunststof, Metaal en weegt 498 g.