Vogelbescherming Stern II 8x42.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vogelbescherming Stern II 8x42. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vogelbescherming Stern II 8x42.

Merk

Vogelbescherming

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

5,3 mm

Lichtsterkte

42

Schemergetal

18,3

Gezichtsveld in meters

132 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

760 g

Materiaal

Kunststof, Metaal

Omschrijving van Vogelbescherming Stern II 8x42.

De Vogelbescherming Stern II 8x42 is de perfecte verrekijker voor natuurliefhebbers. Hij heeft een vergroting van 8 keer en een gezichtsveld van 132 meter. Bovendien heeft hij meervoudige coatings, waardoor je met helderheid en scherpte onderwerpen in de verte bekijkt. De verrekijker is IPX7 gecertificeerd en dus bestand tegen hevige regen. Hierdoor is hij ook geschikt voor watersport of voor gebruik in vochtige gebieden, zoals een tropische jungle. De oculairs draai je traploos in en uit, waardoor je de verrekijker naar jouw wensen aanpast. Dit maakt de verrekijker ook geschikt voor brildragers. Daarnaast heeft hij een soepele scherpstelling, die voor een comfortabele bediening zorgt. Met de Vogelbescherming Stern II 8x42 bekijk je wilde dieren of je favoriete vogels in detail.

Pluspunten
  • Het beeld is helder met een vergroting van 8x en een gezichtsveld van 132 meter

    .

    De verrekijker is waterdicht volgens de IPX7-certificering, dus je kunt hem ook gebruiken voor watersport

    .

    Door de traploze oculairs is de kijker ook geschikt voor mensen die een bril dragen.

Veelgestelde vragen over Vogelbescherming Stern II 8x42.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vogelbescherming Stern II 8x42. is een Dakkant.

De lens diameter van Vogelbescherming Stern II 8x42. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 5,3 mm en een gezichtsveld van 132 m.

De lichtsterkte van Vogelbescherming Stern II 8x42. is 42. Bovendien heeft Vogelbescherming Stern II 8x42. een schemergetal van 18,3.

Vogelbescherming Stern II 8x42. is gemaakt van Kunststof, Metaal en weegt 760 g.