1. overige producten
  2. Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker.

Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

5,3 mm

Lichtsterkte

27,6

Schemergetal

18,3

Gezichtsveld in meters

131 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

618 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker.

De Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker is een uitstekende keuze voor de avonturier, de vogelaar en de reiziger. De verrekijker is licht van gewicht en compact, waardoor je deze gemakkelijk meeneemt op je avonturen. De prachtige HD-optiek levert een haarscherp beeld met een hoge resolutie en kleuren die natuurgetrouw zijn. De uittredepupil van 5,3 mm en het hoge schemergetal van 18,3 zorgen ervoor dat je zelfs bij weinig licht nog goed kunt zien. Met de close focus van 1,5 meter kun je ook gemakkelijk scherp stellen op onderwerpen die dichtbij zijn. Anti-reflecterende coatings verminderen reflecties, waardoor je ook bij veel zonlicht goed kunt observeren. De Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker is de ideale optie voor de avonturier, de vogelaar en de reiziger.

Pluspunten
  • De HD-lenselementen bieden een scherp en contrastrijk beeld

    .

    Met de korte close-focus kun je dichtbij scherpstellen

    .

    De grote uittredepupil zorgt voor een scherp beeld in het schemerduister.

Veelgestelde vragen over Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker. is een Dakkant.

De lens diameter van Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 5,3 mm en een gezichtsveld van 131 m.

De lichtsterkte van Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker. is 27,6. Bovendien heeft Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker. een schemergetal van 18,3.

Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker. is gemaakt van Kunststof en weegt 618 g.