Leica Trinovid 8x42 HD.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Leica Trinovid 8x42 HD. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Leica Trinovid 8x42 HD.

Merk

Leica

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

5,25 mm

Lichtsterkte

Schemergetal

18,3

Gezichtsveld in meters

124 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

730 g

Materiaal

Metaal

Omschrijving van Leica Trinovid 8x42 HD.

De Leica Trinovid 8x42 HD is ook voorzien van een schouderriem waardoor je hem makkelijk meeneemt. De verrekijker is compact en licht van gewicht, waardoor hij eenvoudig in je rugzak past. De geavanceerde optische ontwerpen zorgen ervoor dat je een vergrootglas krijgt met een uitstekende optische prestatie. De verrekijker is gemaakt van duurzame materialen, waardoor deze jarenlang meegaat. De uitstekende lichttransmissie zorgt voor heldere, kleurrijke beelden. Zelfs bij zeer slechte lichtomstandigheden kun je met de Leica Trinovid 8x42 HD nog steeds genieten van een prachtig landschap.

Pluspunten
 • Door de korte close focus kun je dicht bij je onderwerp staan

  .

  -- Door de korte close-focus kun je dicht bij je onderwerp komen. Dankzij de verschillende optische coatings op de lenzen heb je scherp beeld zonder vertekening

  .

  -- Dankzij de verschillende optische coatings op de lenzen heb je een scherp beeld zonder vervorming. Je stelt de scherpte van de oculairs voor elk oog apart in

  .

  -- Je stelt de scherpte van de oculairs voor elk oog afzonderlijk in.

Veelgestelde vragen over Leica Trinovid 8x42 HD.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Leica Trinovid 8x42 HD. is een Dakkant.

De lens diameter van Leica Trinovid 8x42 HD. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 5,25 mm en een gezichtsveld van 124 m.

De lichtsterkte van Leica Trinovid 8x42 HD. is . Bovendien heeft Leica Trinovid 8x42 HD. een schemergetal van 18,3.

Leica Trinovid 8x42 HD. is gemaakt van Metaal en weegt 730 g.