1. overige producten
  2. Vogelbescherming Stern II 8x32.

Vogelbescherming Stern II 8x32.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vogelbescherming Stern II 8x32. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vogelbescherming Stern II 8x32.

Merk

Vogelbescherming

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

32 mm

Uittredepupil

4,1 mm

Lichtsterkte

32

Schemergetal

16

Gezichtsveld in meters

136 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

520 g

Materiaal

Kunststof, Metaal

Omschrijving van Vogelbescherming Stern II 8x32.

De Vogelbescherming Stern II 8x32 verrekijker is ideaal voor enthousiaste vogelspotters. Met 8x vergroting en een gezichtsveld van 132 meter kun je makkelijk onderwerpen uit de verte dichtbij halen, zodat je de details van een bijzondere vogel kunt bekijken. Door de meervoudige coatings is het beeld helder en scherp, met realistische kleuren. Ook als het regent kun je de natuur in, want de kijker heeft een IPX7 certificering die hem bestand maakt tegen hevige regen. Hierdoor is hij ook geschikt voor watersport, of voor gebruik in vochtige gebieden zoals een tropische jungle. Met de traploos instelbare oculairs is de verrekijker ook geschikt voor brildragers. Daarnaast is de verrekijker erg comfortabel in gebruik door de soepele scherpstelling. Kortom, de Vogelbescherming Stern II 8x32 verrekijker is de perfecte keus voor de enthousiaste vogelspotter!

Pluspunten
  • Als enthousiaste vogelspotter bekijk je dankzij de vergroting van 8 keer en het gezichtsveld van 132 meter vogels van dichtbij

    .

    De verrekijker is drukwaterdicht met een IPX7-certificering, dus je kunt hem ook gebruiken tijdens een harde regenbui

    .

    Door de traploze oculairs is de kijker ook geschikt voor brildragers.

Veelgestelde vragen over Vogelbescherming Stern II 8x32.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vogelbescherming Stern II 8x32. is een Dakkant.

De lens diameter van Vogelbescherming Stern II 8x32. is 32 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 4,1 mm en een gezichtsveld van 136 m.

De lichtsterkte van Vogelbescherming Stern II 8x32. is 32. Bovendien heeft Vogelbescherming Stern II 8x32. een schemergetal van 16.

Vogelbescherming Stern II 8x32. is gemaakt van Kunststof, Metaal en weegt 520 g.