1. overige producten
  2. Steiner BluHorizons 10x26.

Steiner BluHorizons 10x26.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Steiner BluHorizons 10x26. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Steiner BluHorizons 10x26.

Merk

Steiner

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

26 mm

Uittredepupil

2,6 mm

Lichtsterkte

6,8

Schemergetal

16,1

Gezichtsveld in meters

98 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

310 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Steiner BluHorizons 10x26.

Met de Steiner BluHorizons 10x26 verrekijker heb je een krachtige en robuuste verrekijker die jou de mogelijkheid geeft om de omgeving op een duidelijke manier te bekijken. De Autobright Lens technologie past het beeld aan op de veranderende omstandigheden en voorkomt reflecties. Hierdoor heb je een scherp en helder beeld en verminder je de vermoeidheid in je ogen. Je bekijkt vogels en andere dieren van veraf met een vergrotingsfactor van 10, waardoor je een gedetailleerd beeld hebt. Met het fast-close focus systeem kun je de scherpte razendsnel veranderen en scherpstellen vanaf 2 meter afstand. De verrekijker is robuust gebouwd waardoor hij bestand is tegen vocht en vuil. Dankzij de rubberen afwerking heb je een stevige grip op de verrekijker. Met de Steiner BluHorizons 10x26 verrekijker ben je altijd klaar om de natuur te verkennen. De Autobright Lens technologie zorgt voor een helder beeld en het fast-close focus systeem stelt je in staat om de scherpte snel aan te passen. De robuuste bouw beschermt de verrekijker tegen vocht en vuil en met de rubberen afwerking heb je een stevige grip op de verrekijker.

Pluspunten
  • De Autobright lens technologie beschermt je ogen tegen fel zonlicht en voorkomt schittering

    .

    Dankzij de hoge vergrotingfactor van 10 kun je wilde dieren observeren op afstand

    .

    Door de korte close-focus kun je dicht bij je onderwerp staan.

Veelgestelde vragen over Steiner BluHorizons 10x26.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Steiner BluHorizons 10x26. is een Dakkant.

De lens diameter van Steiner BluHorizons 10x26. is 26 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 2,6 mm en een gezichtsveld van 98 m.

De lichtsterkte van Steiner BluHorizons 10x26. is 6,8. Bovendien heeft Steiner BluHorizons 10x26. een schemergetal van 16,1.

Steiner BluHorizons 10x26. is gemaakt van Kunststof en weegt 310 g.