1. overige producten
  2. Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker.

Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

32 mm

Uittredepupil

4 mm

Lichtsterkte

16

Schemergetal

16

Gezichtsveld in meters

142 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

451 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker.

Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker biedt je de mogelijkheid om verder en scherper te kijken. Of je nu naar vogels wilt spotten, zelfs als ze ver weg zijn, of je wilt details onderscheiden als je jagen bent, deze verrekijker zal je helpen om je doel te bereiken. Met HD glas dat een geoptimaliseerd beeld geeft met een hoge resolutie, blijven de kleuren natuurlijk en scherp, zelfs als je vergroot tot 8 keer. De close focus van 1,5 meter stelt je in staat om ook onderwerpen dichter bij je in de buurt scherp te stellen - of het nu voetafdrukken of andere sporen zijn. Bovendien heb je geen last van reflecties dankzij de anti-reflecterende coatings en is de verrekijker waterdicht dus je hoeft je geen zorgen te maken bij slechte weersomstandigheden.

Pluspunten
  • De HD lenselementen bieden een scherp en contrastrijk beeld. Door de korte close-focus kun je scherpstellen op korte afstand. Dankzij de anti-reflecterende coatings op de lenzen heb je minder last van reflecties.

Veelgestelde vragen over Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker. is een Dakkant.

De lens diameter van Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker. is 32 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 4 mm en een gezichtsveld van 142 m.

De lichtsterkte van Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker. is 16. Bovendien heeft Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker. een schemergetal van 16.

Vortex Diamondback HD 8x32 Verrekijker. is gemaakt van Kunststof en weegt 451 g.