1. overige producten
  2. Konus Titanium Evo OH 8x42 WP.

Konus Titanium Evo OH 8x42 WP.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Konus Titanium Evo OH 8x42 WP. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Konus Titanium Evo OH 8x42 WP.

Merk

Konus

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

42 mm

Uittredepupil

5,25 mm

Lichtsterkte

27,5

Schemergetal

18,33

Gezichtsveld in meters

122 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

575 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Konus Titanium Evo OH 8x42 WP.

Kom in contact met de natuur met de Konus Titanium EVO OH 8x42 WP. Deze kijker combineert de BAK-4 prisma technologie met verschillende lenscoatings voor een uitzonderlijk helder en scherp beeld. De verstelbare oculairs zorgen voor een comfortabele kijkpositie zelfs voor brildragers. De rubberen bekleding en o-ringen maken de kijker waterdicht en stofbestendig. Daarnaast biedt de grote uittredepupil van 5,25 ook in de schemering een helder beeld. Of je nu tijdens de dag of 's avonds gaat, de Konus Titanium EVO OH 8x42 WP is je perfecte partner om de natuurwonderen te ontdekken.

Pluspunten
  • De grote uittredepupil zorgt voor een scherp beeld in het schemerlicht

    .

    Door de afdichting met o-ringen is de verrekijker waterbestendig.

Veelgestelde vragen over Konus Titanium Evo OH 8x42 WP.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Konus Titanium Evo OH 8x42 WP. is een Dakkant.

De lens diameter van Konus Titanium Evo OH 8x42 WP. is 42 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 5,25 mm en een gezichtsveld van 122 m.

De lichtsterkte van Konus Titanium Evo OH 8x42 WP. is 27,5. Bovendien heeft Konus Titanium Evo OH 8x42 WP. een schemergetal van 18,33.

Konus Titanium Evo OH 8x42 WP. is gemaakt van Kunststof en weegt 575 g.