1. overige producten
  2. Pentax Monocular VM 6x21 WP.

Pentax Monocular VM 6x21 WP.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Pentax Monocular VM 6x21 WP. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Pentax Monocular VM 6x21 WP.

Merk

Pentax

Type verrekijker

Monoculair

Maximale vergrotingsfactor

6

Diameter lens

21 mm

Uittredepupil

3,5 mm

Lichtsterkte

12,2

Schemergetal

11,2

Gezichtsveld in meters

121 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

150 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Pentax Monocular VM 6x21 WP.

De Pentax Monocular VM 6x21 WP is een zeer handige, krachtige monoculair. De 6x vergroting zorgt voor een helder beeld in de verte en de korte scherpstelafstand maakt het gemakkelijk om scherp te stellen op het onderwerp. De rubber afwerking van de kijker zorgt voor een stevige grip, zodat je met één hand het beeld goed kunt volgen. De multi coating op het glas zorgt ervoor dat je geen last hebt van schitteringen. Deze kijker is stof- en spatwaterdicht, zodat je deze ook bij slecht weer kunt gebruiken. De grote beeldhoek van 5,6 graden zorgt ervoor dat je een heel breed beeld krijgt van het onderwerp, waardoor je genoeg details kunt zien. Zo kun je bijvoorbeeld de details van een kerktoren tijdens je stedentrip perfect bekijken.

Pluspunten
  • Door de korte scherpstelafstand van 70 centimeter is het gemakkelijk om zaken in de directe omgeving scherp te stellen

    .

    Met de 6x vergrotingsoptie kun je de details van bijvoorbeeld een kerktoren in de verte bekijken

    .

    De lenzen hebben meerdere coatings wat voorkomt dat er schitteringen of lichtvlekken ontstaan.

Veelgestelde vragen over Pentax Monocular VM 6x21 WP.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Pentax Monocular VM 6x21 WP. is een Monoculair.

De lens diameter van Pentax Monocular VM 6x21 WP. is 21 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 3,5 mm en een gezichtsveld van 121 m.

De lichtsterkte van Pentax Monocular VM 6x21 WP. is 12,2. Bovendien heeft Pentax Monocular VM 6x21 WP. een schemergetal van 11,2.

Pentax Monocular VM 6x21 WP. is gemaakt van Kunststof en weegt 150 g.