1. overige producten
  2. Vogelbescherming Valk HD+ 10x50.

Vogelbescherming Valk HD+ 10x50.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vogelbescherming Valk HD+ 10x50. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vogelbescherming Valk HD+ 10x50.

Merk

Vogelbescherming

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

50 mm

Uittredepupil

5 mm

Lichtsterkte

50

Schemergetal

0

Gezichtsveld in meters

120 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

826 g

Materiaal

Kunststof, Metaal

Omschrijving van Vogelbescherming Valk HD+ 10x50.

De Vogelbescherming Valk HD+ 10x50 is een veelzijdig en robuust instrument, dat perfect is voor een veelvoud aan activiteiten. De uitstekende optische prestaties maken het een ideale metgezel om de natuur te observeren, vanaf het comfort van je terras of tijdens een avontuurlijke wandeling. Het brede veld van 120 meter maakt het mogelijk om vogels in vlucht te spotten, zelfs als ze ver weg zijn. Ook het observeren van details op korte afstand wordt een stuk eenvoudiger met deze verrekijker. De verrekijker is ook geschikt om in het donker te gebruiken, dankzij de relatief grote uittredepupil van 5mm. De Vogelbescherming Valk HD+ 10x50 is ook gemaakt met een robuuste en duurzame constructie. Het is gasgevuld en volledig waterdicht, met een IPX7-rating. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je de verrekijker meeneemt op een avontuur in zware omstandigheden. Met zijn krachtige optische prestaties, robuuste constructie en veelzijdige functionaliteiten, is de Vogelbescherming Valk HD+ 10x50 een ideale metgezel voor alle natuurliefhebbers.

Pluspunten
  • Door de ruime diameter van 50mm komt het brede beeldveld van 120 meter tot zijn recht

    .

    Gebruik in de schemering is mogelijk, door de grote uittredepupil van 5 millimeter

    .

    Deze kijker is gevuld met gas en geheel waterdicht tegen het intern beslaan van de lenzen.

Veelgestelde vragen over Vogelbescherming Valk HD+ 10x50.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vogelbescherming Valk HD+ 10x50. is een Dakkant.

De lens diameter van Vogelbescherming Valk HD+ 10x50. is 50 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 5 mm en een gezichtsveld van 120 m.

De lichtsterkte van Vogelbescherming Valk HD+ 10x50. is 50. Bovendien heeft Vogelbescherming Valk HD+ 10x50. een schemergetal van 0.

Vogelbescherming Valk HD+ 10x50. is gemaakt van Kunststof, Metaal en weegt 826 g.