1. overige producten
  2. Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker.

Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker.

Merk

Vortex

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

8

Diameter lens

28 mm

Uittredepupil

3,5 mm

Lichtsterkte

16

Schemergetal

16

Gezichtsveld in meters

110 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

397 g

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker.

De Vortex Diamondback HD 8x28 verrekijker is een krachtige alleskunner die je de mogelijkheid geeft om ver verwijderde objecten onder verschillende omstandigheden helder en scherp te bekijken. De unieke HD-optiek maakt deze verrekijker tot een uitstekende keuze voor het waarnemen van wilde dieren, vogels en andere interessante objecten. Het lichtgewicht ontwerp maakt deze verrekijker ideaal voor het transporteren en onderweg gebruiken. De lange oogafstand en de comfortabele oogcup bieden een uitstekende pasvorm voor zowel bril- als contactlensdragers. De verrekijker is uitgerust met een speciale schokbestendige constructie die je de mogelijkheid geeft om de verrekijker in alle omstandigheden mee te nemen. De waterdichte afdichting en robuuste constructie zorgen ervoor dat je deze verrekijker zonder zorgen in de regen kunt gebruiken.

Pluspunten
  • De HD lenselementen bieden een scherp en contrastrijk beeld. Het gewicht van 397 gram maakt deze verrekijker lichter dan andere kijkers in deze prijscategorie. Dankzij de anti reflecterende coatings op de lenzen heb je minder last van reflecties.

Veelgestelde vragen over Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker. is een Dakkant.

De lens diameter van Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker. is 28 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 3,5 mm en een gezichtsveld van 110 m.

De lichtsterkte van Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker. is 16. Bovendien heeft Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker. een schemergetal van 16.

Vortex Diamondback HD 8x28 Verrekijker. is gemaakt van Kunststof en weegt 397 g.