1. overige producten
  2. Denver NVI-450.

Denver NVI-450.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Denver NVI-450. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Denver NVI-450.

Merk

Denver

Type verrekijker

Nachtkijker

Maximale vergrotingsfactor

5

Diameter lens

40 mm

Uittredepupil

0 m

Lichtsterkte

0

Schemergetal

0

Gezichtsveld in meters

200 m

Waterbestendig

Nee

Gewicht

0,52 kg

Materiaal

Kunststof

Omschrijving van Denver NVI-450.

Vervolgens heeft de Denver NVI-450 ook een aantal praktische functies. Zo kun je de kijker eenvoudig besturen met behulp van de ingebouwde knoppen. Dit maakt het makkelijk om snel te schakelen tussen de verschillende instellingen. Bovendien heeft de NVI-450 een waterbestendig design. Hierdoor kun je de kijker ook gebruiken in regenachtige omstandigheden. Ten slotte heeft de NVI-450 een lange batterijduur van maximaal 6 uur. Zo kun je je avonturen in het duister langer volhouden. Kortom, de Denver NVI-450 is perfect voor het vastleggen van wilde dieren in het donker.

Pluspunten
  • Leg je onderwerpen vast met de foto- en videofunctie. De nachtkijker heeft een bereik van 5 tot 200 meter met een optische zoom van 5x. Dankzij extra infrarood licht is het beeld helder, zelfs in de donkerste situaties.

Veelgestelde vragen over Denver NVI-450.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Denver NVI-450. is een Nachtkijker.

De lens diameter van Denver NVI-450. is 40 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 0 m en een gezichtsveld van 200 m.

De lichtsterkte van Denver NVI-450. is 0. Bovendien heeft Denver NVI-450. een schemergetal van 0.

Denver NVI-450. is gemaakt van Kunststof en weegt 0,52 kg.