1. overige producten
  2. Leica Trinovid 10×32 HD.

Leica Trinovid 10×32 HD.

5/5

Een verrekijker mag niet als accessoire ontbreken wanneer je er van houdt om de natuur in te trekken. Vogels en andere dieren spotten wordt veel indrukwekkender wanneer je ze als close-up kunt bestuderen. Echter, kun je een verrekijker voor veel meer situaties gebruiken dan in de natuur. Wat te denken van uitzichtpunten tijdens city trips? Leica Trinovid 10×32 HD. helpt jou om je avonturen nog onvergetelijker te maken. Lees hieronder meer over de specificaties.

Specificaties Leica Trinovid 10×32 HD.

Merk

Leica

Type verrekijker

Dakkant

Maximale vergrotingsfactor

10

Diameter lens

32 mm

Uittredepupil

3,2 mm

Lichtsterkte

90

Schemergetal

16

Gezichtsveld in meters

114 m

Waterbestendig

Ja

Gewicht

650 g

Materiaal

Metaal

Omschrijving van Leica Trinovid 10×32 HD.

De Leica Trinovid 10x32 HD biedt een perfecte manier om het landschap in je omgeving in al zijn pracht te bekijken. De verrekijker is voorzien van hoogwaardige optische technologie, waarmee je onderwerpen vanaf grote afstand kunt zien. De verrekijker is voorzien van een 10x32 vergroting, waarmee je dieren en vogels op afstand kunt observeren. Hij is ook scherpstelbaar vanaf 1 meter, waardoor je zelfs de kleinste details niet mist. De Leica Trinovid 10x32 HD is ook voorzien van een Aquadura coating, waardoor je beeld helder blijft als je in de regen kijkt. Het is ook voorzien van een rubberen buitenkant, waardoor het bestand is tegen stoten. Daarnaast wordt de verrekijker geleverd met een water- en vuilafstotende beschermhoes, waarmee je hem gemakkelijk kunt vervoeren. Aan boord is ook een draagriem, waarmee je de verrekijker makkelijk kunt dragen.

Pluspunten
  • Onderwerpen worden tot acht keer vergroot

    .

    Door de korte dichtbij-focus van 1 meter kan je dicht bij je onderwerp staan

    .

    Dankzij de Aquadura-coating blijft je beeld helder in de regen.

Veelgestelde vragen over Leica Trinovid 10×32 HD.

Voor elke situatie zijn er type verrekijkers geschikt. Leica Trinovid 10×32 HD. is een Dakkant.

De lens diameter van Leica Trinovid 10×32 HD. is 32 mm. Daarnaast heeft het een uittredepupil van 3,2 mm en een gezichtsveld van 114 m.

De lichtsterkte van Leica Trinovid 10×32 HD. is 90. Bovendien heeft Leica Trinovid 10×32 HD. een schemergetal van 16.

Leica Trinovid 10×32 HD. is gemaakt van Metaal en weegt 650 g.